MMA-kampioen opgepakt voor 'bizarre' moord in nachtclub Nieuws
Nieuws

MMA-kampioen opgepakt voor 'bizarre' moord in nachtclub

MMA-kampioen opgepakt voor 'bizarre' moord in nachtclub
MMA-kampioen opgepakt voor 'bizarre' moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord op een man in Kiev, Oekraïne. Hij was lang op de vlucht maar werd herkend en in de boeien geslagen.

Interpol-officieren arresteerden Olenchik op 30 januari op beschuldiging van moord en autodiefstal. De Oekraïense vechter stond sinds 2017 op de internationale lijst met gezochte personen en zal worden uitgeleverd aan Oekraïne om te worden berecht.

LEES OOK: Russische bokskampioen vermoord

Volgens berichten wurgde Olenchik een Russische man met een handdoek in een nachtclub in Kiev en beroofde hem van zijn geld, telefoon en auto. Het lijk smokkelde hij uit de club en reed naar het huis van het slachtoffer.

Vermist

De overledene werkte als CFO van een farmaceutisch bedrijf. Toen hij niet naar zijn werk kwam, gingen zijn collega's naar zijn huis, braken de deur open en vonden het lichaam. "

Olenchik behield een 3-0 MMA-record voor de amateur, waaronder een overwinning op de Bukovel Cup 2017. Hij is ook een vijfvoudig Oekraïens kampioen in het Thaiboksen en nam ook deel aan diverse kickboks-toernooien.

Foto: Politie St Petersburg

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws