MMA-Kampioen Gegard Mousasi: 'Ik maak Rafael Lovato Jr af' Nieuws
Nieuws

MMA-Kampioen Gegard Mousasi: 'Ik maak Rafael Lovato Jr af'

MMA-Kampioen Gegard Mousasi: 'Ik maak Rafael Lovato Jr af'
MMA-Kampioen Gegard Mousasi: 'Ik maak Rafael Lovato Jr af'

Bellator MMA middengewicht kampioen Gegard Mousasi verdedigt zijn titel tegen ongeslagen Braziliaan Rafael Lovato Jr. tijdens Bellator London.

Op zaterdag 22 juni staat Mousasi voor zijn tweede titelverdediging, om zijn titel te behouden heeft de 33-jarige voormalige UFC-vechter een eenvoudig plan om zijn tegenstander te verslaan.

"Het enige waar ik aan denk is om hem af te maken. Er zijn bepaalde dingen die ik goed doe, en ik kan dat niet tegen hem doen, laten we zeggen, ground en pond."

Andere strategie

"Tegen Rory, ging dat wel, ik sloeg hem gewoon totdat de scheidsrechter stopte, je weet wat ik bedoel? Die dingen zullen misschien niet tegen hem werken, "bekende Mousasi tegen James Lynch van The Score.

"Dus, het wordt een ander spelplan, alleen opvallender, hard slaan. We gaan voor de finish en de knock-out. " Het laat onverlet te zeggen dat Mousasi niet overdrijft en al heeft bewezen zijn tegenstanders tot het bot te vernietigen indien nodig. Ongetwijfeld zal hij dit zaterdag laten zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws