Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-Kampioen Gegard Mousasi: ‘Ik maak Rafael Lovato Jr af’

MMA-Kampioen Gegard Mousasi: ‘Ik maak Rafael Lovato Jr af’

Rory MacDonald: 'ik wist dat ik het gevecht met Gegard Mousasi zou verliezen'
Youtube

Bellator MMA middengewicht kampioen Gegard Mousasi verdedigt zijn titel tegen ongeslagen Braziliaan Rafael Lovato Jr. tijdens Bellator London.

Op zaterdag 22 juni staat Mousasi voor zijn tweede titelverdediging, om zijn titel te behouden heeft de 33-jarige voormalige UFC-vechter een eenvoudig plan om zijn tegenstander te verslaan.

“Het enige waar ik aan denk is om hem af te maken. Er zijn bepaalde dingen die ik goed doe, en ik kan dat niet tegen hem doen, laten we zeggen, ground en pond.”

Andere strategie

“Tegen Rory, ging dat wel, ik sloeg hem gewoon totdat de scheidsrechter stopte, je weet wat ik bedoel? Die dingen zullen misschien niet tegen hem werken, “bekende Mousasi tegen James Lynch van The Score.

“Dus, het wordt een ander spelplan, alleen opvallender, hard slaan. We gaan voor de finish en de knock-out. ” Het laat onverlet te zeggen dat Mousasi niet overdrijft en al heeft bewezen zijn tegenstanders tot het bot te vernietigen indien nodig. Ongetwijfeld zal hij dit zaterdag laten zien.

Bekijk ook

VERLAMD: Einde carrière MMA-Kampioen na extreem afvallen

Het lijkt erop dat extreem afvallen voor een MMA wedstrijd wederom een slachtoffer heeft geëist.

MMA-persconferentie loopt flink uit de hand (video)

Een reality-tv-ster heeft zijn voormalige Geordie Shore-rivaal aangevallen tijdens een persconferentie.

DODELIJK GEVECHT: Jonge MMA-vechter ingestort en overleden

Een jonge MMA-vechter is overleden als gevolg van verwondingen opgelopen tijdens een gevecht afgelopen weekend in Engeland.