MMA-kampioen gedood in gevecht met veiligheidsagent (video) Nieuws
Nieuws

MMA-kampioen gedood in gevecht met veiligheidsagent (video)

MMA-kampioen gedood in gevecht met veiligheidsagent (video)

Op 17 februari werd een Russische MMA-kampioen gedood. Naar verluidt had hij ruzie gezocht met een bewaker bij het ministerie van digitale ontwikkeling en massacommunicatie in Moskou.

Gennady Pavlov, een Russische MMA-kampioen, begon naar verluidt een verbale woordenwisseling met een bewaker in de buurt van het ministerie.

Dit resulteerde in een handgemeen tussen de twee mannen. Volgens de verklaring van de bewaker aan politiefunctionarissen, vielen de twee mannen op de grond tijdens het gevecht, waardoor Pavlov tijdens de val met zijn hoofd op de stoep terecht kwam. De 22-jarige MMA-vechter werd ter plekke dood verklaard.

Bewijs

"De beelden toonden aan dat een bewaker werd aangevallen. Tijdens de vechtpartij vroeg hij getuigen om hulp te bellen ", aldus Evgeny Novikov, een woordvoerder van het ministerie.

Ondanks de beveiligingsbeelden die de aanval bevestigden, beschreven Pavlovs familie en vrienden hem als een "goed en rustig persoon".

Meerdere incidenten

De dood van Pavlov is niet het eerste tragische incident waarbij Russische vechtsporters in de afgelopen jaren betrokken waren. Yury Vlasko, een worstelen kampioen, werd doodgestoken tijdens een massale vechtpartij in Buryatia in juli 2017.

Een andere MMA-vechter werd achttien jaar lang gevangen gezet wegens het doden van een gewichtheffer in een straatgevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws