Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-kampioen gedood in gevecht met veiligheidsagent (video)

MMA-kampioen gedood in gevecht met veiligheidsagent (video)

Op 17 februari werd een Russische MMA-kampioen gedood. Naar verluidt had hij ruzie gezocht met een bewaker bij het ministerie van digitale ontwikkeling en massacommunicatie in Moskou.

Gennady Pavlov, een Russische MMA-kampioen, begon naar verluidt een verbale woordenwisseling met een bewaker in de buurt van het ministerie.

Dit resulteerde in een handgemeen tussen de twee mannen. Volgens de verklaring van de bewaker aan politiefunctionarissen, vielen de twee mannen op de grond tijdens het gevecht, waardoor Pavlov tijdens de val met zijn hoofd op de stoep terecht kwam. De 22-jarige MMA-vechter werd ter plekke dood verklaard.

Bewijs

“De beelden toonden aan dat een bewaker werd aangevallen. Tijdens de vechtpartij vroeg hij getuigen om hulp te bellen “, aldus Evgeny Novikov, een woordvoerder van het ministerie.

Ondanks de beveiligingsbeelden die de aanval bevestigden, beschreven Pavlovs familie en vrienden hem als een “goed en rustig persoon”.

Meerdere incidenten

De dood van Pavlov is niet het eerste tragische incident waarbij Russische vechtsporters in de afgelopen jaren betrokken waren. Yury Vlasko, een worstelen kampioen, werd doodgestoken tijdens een massale vechtpartij in Buryatia in juli 2017.

Een andere MMA-vechter werd achttien jaar lang gevangen gezet wegens het doden van een gewichtheffer in een straatgevecht.

Bekijk ook

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

UFC: Tyron Woodley heeft chronische artritis, wil toch vechten

Tyron Woodley's zoektocht om zijn UFC-titel te heroveren, zal nog een beetje langer moeten wachten.

REGIO NIEUWS UITGELICHT