MMA-Kampioen wint 1 miljoen maar weigert belasting te betalen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-Kampioen wint 1 miljoen maar weigert belasting te betalen

MMA-Kampioen wint 1 miljoen maar weigert belasting te betalen

“Het is oneerlijk dat de staat de helft van mijn verdiensten in wil pikken,” zegt Emiliano Sordi, nieuwbakken miljonair en MMA-kampioen.

Sordi won het grote geldbedrag op 31 december toen hij kampioen werd in Madison Square Garden door de Amerikaanse Jordan Johnson te verslaan door technische knock-out.

ZIE OOK >> PFL Deelt miljoenen uit

Professional Fighters League (PFL) kroonde dat weekend nog enkele kampioenen die miljonair werden, maar Sordi lijkt minder blij veel belasting over het gewonnen geld te moeten gaan betalen in zijn thuisland Argentinië. Daarom besloot hij het geld op een andere manier te parkeren.

Diefstal

“Ik weiger simpelweg dat mijn geld gehalveerd wordt als ik het in Argentinië op de bank zet of investeer, dan houdt ik het liever hier in Amerika waar ik maar 20% belasting betaal dan de 50% in mijn eigen land,” zegt Sordi.

In eerste instantie wilde Sordi het geld investeren in een melkveehouderij in Argentinië, maar gaat nu 100 appartementen zal bouwen met enkele van zijn sportschoolpartners in San Diego, Californië.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page