MMA-gevecht van € 2 miljoen: Ruziënde rappers op de vuist in Basel Nieuws
Nieuws

MMA-gevecht van € 2 miljoen: Ruziënde rappers op de vuist in Basel

MMA-gevecht van € 2 miljoen: Ruziënde rappers op de vuist in Basel
MMA-gevecht van € 2 miljoen: Ruziënde rappers op de vuist in Basel

Twee ruziënde Franse rappers hebben de Zwitserse stad Basel gekozen voor een kooigevecht van twee miljoen euro.

Het gevecht is georganiseerd voor het oplossen van hun langlopende ruzie, donderdag werd de locatie aangekondigd. Aartsrivalen Booba en Kaaris, die vorig jaar gevangen werden gezet na een vechtpartij op een luchthaven in Parijs zullen op 30 november in de St Jakobshalle Arena de strijd tegen elkaar aan gaan.

"Tickets zijn binnenkort te koop op Ticketcorner.ch, blijf kijken!", Schreef Booba op zijn Instagram-account, naast een kopie van de vechtposter, met de tegenstanders die rug aan rug poseren.

Knokken

In een video op Instagram bevestigde Kaaris dat hij klaar is voor de strijd op de op een na grootste locatie van Zwitserland. "Tot ziens op 30 november voor de zuivering," daagde hij Booba uit.

ZIE OOK>> Rappers in massale vechtpartij op vliegveld

Het paar bracht een maand door achter de tralies nadat zij en hun entourage tegen elkaar vochten nadat ze elkaar in augustus 2018 op het vliegveld tegen het lijf liepen op weg naar concerten in Barcelona.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws