MMA-gevecht: Logan Paul kan bij Bellator aan de slag - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-gevecht: Logan Paul kan bij Bellator aan de slag

MMA-gevecht: Logan Paul kan bij Bellator aan de slag

MMA-gevecht: Logan Paul bij Bellator aan de slag

Logan Paul is serieus over de stap naar mixed martial arts en vechtsport organisatie Bellator zal hem met open armen ontvangen. Zondag bleef Paul 8 ronden staan in een oefenwedstrijd tegen bokslegende Floyd Mayweather. Na afloop hintte Paul op een stap naar het MMA.

Bellator-president Scott Coker zei dat hij Paul de YouTube-ster en bokser “absoluut” een gevecht zou aanbieden. Paul bracht acht ronden door in de ring met Mayweather, een van de grootste boksers aller tijden, en kwam er relatief ongedeerd uit.

,,Ik denk dat deze jongen atletisch vermogen heeft getoond om met Floyd de strijd aan te gaan, maar we weten ook dat hij een All-Star-worstelaar op de middelbare school uit Ohio is. Ik denk dat hij alleen maar beter kan worden in vechtsporten,” zegt Coker. ,,Als hij een MMA gevecht wil, zouden we het meteen doen.”

Goede vechter

Er was geen winnaar in het gevecht met Mayweather omdat het een oefenwedstrijd was. De wedstrijd was headliner in het Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida. Coker was onder de indruk dat Paul niet klaar was tegen Mayweather.

,,Dat is een overwinning voor Logan, wat mij betreft”, zei Coker. ,,Wat vechtsporten betreft, denk ik dat Logan zijn waarde zojuist heeft verhoogd.” Coker zei dat hij Paul al in 2019 benaderde over een mogelijke overstap naar MMA, maar op dat moment was de 26-jarige alleen gefocust op zijn bokscarrière.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page