MMA-gevecht: Logan Paul kan bij Bellator aan de slag Nieuws
Nieuws

MMA-gevecht: Logan Paul kan bij Bellator aan de slag

MMA-gevecht: Logan Paul kan bij Bellator aan de slag

Logan Paul is serieus over de stap naar mixed martial arts en vechtsport organisatie Bellator zal hem met open armen ontvangen. Zondag bleef Paul 8 ronden staan in een oefenwedstrijd tegen bokslegende Floyd Mayweather. Na afloop hintte Paul op een stap naar het MMA.

Bellator-president Scott Coker zei dat hij Paul de YouTube-ster en bokser "absoluut" een gevecht zou aanbieden. Paul bracht acht ronden door in de ring met Mayweather, een van de grootste boksers aller tijden, en kwam er relatief ongedeerd uit.

,,Ik denk dat deze jongen atletisch vermogen heeft getoond om met Floyd de strijd aan te gaan, maar we weten ook dat hij een All-Star-worstelaar op de middelbare school uit Ohio is. Ik denk dat hij alleen maar beter kan worden in vechtsporten," zegt Coker. ,,Als hij een MMA gevecht wil, zouden we het meteen doen."

Goede vechter

Er was geen winnaar in het gevecht met Mayweather omdat het een oefenwedstrijd was. De wedstrijd was headliner in het Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida. Coker was onder de indruk dat Paul niet klaar was tegen Mayweather.

,,Dat is een overwinning voor Logan, wat mij betreft", zei Coker. ,,Wat vechtsporten betreft, denk ik dat Logan zijn waarde zojuist heeft verhoogd." Coker zei dat hij Paul al in 2019 benaderde over een mogelijke overstap naar MMA, maar op dat moment was de 26-jarige alleen gefocust op zijn bokscarrière.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws