MMA-events voorlopig taboe voor manager UFC kampioen Khabib Nieuws
Nieuws

MMA-events voorlopig taboe voor manager UFC kampioen Khabib

MMA-events voorlopig taboe voor manager UFC kampioen Khabib
MMA-events voorlopig taboe voor manager UFC kampioen Khabib

Ali Abdelaziz, de manager van UFC kampioen Khabib Nurmagomedov kwam recentelijk in opspraak door het slaan van collega manager Abe Kawa.

Het incident gebeurde tijdens een MMA-event van de Professional Fighters League (PFL), Abdelaziz was betrokken bij een ruzie met een andere manager, Abe Kawa, waarin de politie van Las Vegas meldde dat Abdelaziz, Kawa met een gesloten vuist in het gezicht sloeg.

Over de scheef

Nadat de politie een onderzoek naar het incident had geopend, heeft PFL besloten Abdelaziz te weren van haar events totdat de zaak is opgelost en heeft de PFL verzocht dat Abdelaziz voorlopig geen PFL-evenementen meer bijwoont. Malki Kawa, de broer van Abe, zei na het incident op social media dat Abdelaziz "de grens overschreed" door zijn broer aan te vallen.

ZIE OOK >> Manager UFC Kampioen Khabib zwaar in de problemen

Ali Abdelaziz heeft sterke banden met de PFL, omdat hij vroeger de matchmaker was toen de promotie de World Series Of Fighting heette, ze stapten over naar het PFL-merk in 2017.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws