MMA-debutant krijgt flink pak slaag tijdens gevecht (video) Nieuws
Nieuws

MMA-debutant krijgt flink pak slaag tijdens gevecht (video)

MMA-debutant krijgt flink pak slaag tijdens gevecht (video)

Marcelo Rojo kreeg er flink van langs afgelopen nacht tijdens zijn debuut bij de UFC. Hij werd zo zwaar aangepakt dat zijn gezicht bijna tot pulp werd gemept.

Rojo ging een last minute gevecht aan op UFC Vegas 21 om het opt te nemen tegen de Canadees Charles Jourdain. Echter, na twee nauwe eerste rondes zag Jourdain een kans om het gevecht in de derde af te sluiten. Maar niet zonder de Argentijn Rojo flink gegeseld te hebben.

Niet zeiken, doorgaan

Na de wedstrijd ging Rojo naar zijn sociale media om een ​​gruwelijke foto van zijn gezicht te delen, die de schade onthult die hij door Jourdain heeft opgelopen. Niet alleen liep Rojo flinke schade op aan zijn gezicht, ook liep hij $50.000 bonus mis.

De bonus die voor het 'gevecht van de avond' (FOTN), zou worden uitgekeerd ging aan de neus van de Argentijn voorbij. Waardoor Rojo overstuur raakte dat hij de $50.000 niet had gekregen. Reden, de UFC besloot geen FOTN uit te keren. Toch laat de vechter zijn kop niet hangen en zit uit te zien naar zijn volgende partij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws