MMA-debutant krijgt flink pak slaag tijdens gevecht (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-debutant krijgt flink pak slaag tijdens gevecht (video)

MMA-debutant krijgt flink pak slaag tijdens gevecht (video)

Marcelo Rojo kreeg er flink van langs afgelopen nacht tijdens zijn debuut bij de UFC. Hij werd zo zwaar aangepakt dat zijn gezicht bijna tot pulp werd gemept.

Rojo ging een last minute gevecht aan op UFC Vegas 21 om het opt te nemen tegen de Canadees Charles Jourdain. Echter, na twee nauwe eerste rondes zag Jourdain een kans om het gevecht in de derde af te sluiten. Maar niet zonder de Argentijn Rojo flink gegeseld te hebben.

Niet zeiken, doorgaan

Na de wedstrijd ging Rojo naar zijn sociale media om een ​​gruwelijke foto van zijn gezicht te delen, die de schade onthult die hij door Jourdain heeft opgelopen. Niet alleen liep Rojo flinke schade op aan zijn gezicht, ook liep hij $50.000 bonus mis.

De bonus die voor het ‘gevecht van de avond’ (FOTN), zou worden uitgekeerd ging aan de neus van de Argentijn voorbij. Waardoor Rojo overstuur raakte dat hij de $50.000 niet had gekregen. Reden, de UFC besloot geen FOTN uit te keren. Toch laat de vechter zijn kop niet hangen en zit uit te zien naar zijn volgende partij.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page