MMA: Cris Cyborg geïnteresseerd in nieuwe UFC-deal Nieuws
Nieuws

MMA: Cris Cyborg geïnteresseerd in nieuwe UFC-deal

MMA: Cris Cyborg geïnteresseerd in nieuwe UFC-deal
MMA: Cris Cyborg geïnteresseerd in nieuwe UFC-deal

Cris Cyborg, een van de meest dominante vrouwelijke vechters in de geschiedenis van de MMA, heeft nog een gevecht over, haar deal met de UFC.

Sommigen hebben zich afgevraagd of de Braziliaanse terug zal keren naar de organisatie, omdat ze in het verleden haar ongenoegen over het gebrek aan promotie heeft geuit. De toekomst van de vedergewichtdivisie is op dit moment ook onzeker.

Maar volgens haar agent Audie Attar is Cyborg geïnteresseerd in een nieuwe deal en hoopt ze in mei in UFAC, in haar geboortestad Curitiba, Brazilië te vechten.

UFC favoriet

"De hoop is dat we een nieuwe deal kunnen sluiten met de UFC, maar de tijd zal uitwijzen of dat haalbaar is of niet," vertelde Attar aan ESPN's Ariel Helwani op zijn podcast. "We hebben geen officieel aanbod ontvangen, maar ze zou wel graag in haar geboortestad willen vechten. Ze zou graag vechten voor de UFC. "

Cyborg verloor de vedergewicht titel van de UFC in december nadat zij werd uitgeschakeld in de eerste ronde door UFC bantamgewicht kampioen Amanda Nunes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws