Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-coach gooit handdoek in de ring: ‘publiek ontploft’ (video)

MMA-coach gooit handdoek in de ring: ‘publiek ontploft’ (video)

Wat er gebeurt als je niet op de juiste manier de handdoek in de ring gooit? Een MMA-coach in Duitsland veroorzaakte een ware gekte toen hij per ongeluk chaos veroorzaakte.

MMA-coaches worden regelmatig bekritiseerd omdat hun vechter te veel schade zouden aanrichten. Het staat in schril contrast met boksen, waar vechters zich na een ronde terugtrekken als ze erkennen dat ze zwaar overklast zijn.

Tijdens GMC 18 afgelopen weekend besloot de coach van MMA-vechter Felix Schiffarth om de handdoek te gooien, zijn pupil leek kansloos verloren tegen Omer Solmaz.

Heftige strijd

Solmaz slaagde erin om de hoogste controle te krijgen en begon een spervuur ​​van verwoestende grond-en-pond op zijn getroffen tegenstander te ontketenen.

BEKIJK OOK: Totale chaos tijdens UFC 229

Echter leek het publiek te ontploffen na het gooien van de handdoek en ontstond er flinke chaos in de kooi. Bekijk zelf in bovenstaande video wat er gebeurde.

Bekijk ook

Oprotten: Bokskampioen stuurt ‘mondkap-gekkies’ de ring uit (video)

Canelo Saul Alvarez was zichtbaar niet blij met een paar onwelkome gasten. De Mexicaan die ...

Gane vecht zich langs Rozenstruik in saaie UFC-headliner (video)

Ciryl Gane versloeg Jairzinho Rozenstruik vandaag, via unanieme beslissing in het zwaargewicht main event van ...

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page