Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-coach gooit handdoek in de ring: ‘publiek ontploft’ (video)

MMA-coach gooit handdoek in de ring: ‘publiek ontploft’ (video)

Wat er gebeurt als je niet op de juiste manier de handdoek in de ring gooit? Een MMA-coach in Duitsland veroorzaakte een ware gekte toen hij per ongeluk chaos veroorzaakte.

MMA-coaches worden regelmatig bekritiseerd omdat hun vechter te veel schade zouden aanrichten. Het staat in schril contrast met boksen, waar vechters zich na een ronde terugtrekken als ze erkennen dat ze zwaar overklast zijn.

Tijdens GMC 18 afgelopen weekend besloot de coach van MMA-vechter Felix Schiffarth om de handdoek te gooien, zijn pupil leek kansloos verloren tegen Omer Solmaz.

Heftige strijd

Solmaz slaagde erin om de hoogste controle te krijgen en begon een spervuur ​​van verwoestende grond-en-pond op zijn getroffen tegenstander te ontketenen.

BEKIJK OOK: Totale chaos tijdens UFC 229

Echter leek het publiek te ontploffen na het gooien van de handdoek en ontstond er flinke chaos in de kooi. Bekijk zelf in bovenstaande video wat er gebeurde.

Bekijk ook

Wederom ex UFC-vechter aangeklaagd voor kindermisbruik

Er zijn zware strafrechtelijke aanklachten ingediend tegen voormalig UFC-vechter Abel Trujillo.

UFC naar Africa: ‘Animo genoeg’ volgens Kamaru Usman

Als het aan enkele van de UFC-vechters ligt met een Afrikaanse achtergrond komt de Amerikaanse organisatie naar het continent waar hun roots liggen.

UFC Nieuws: Henry Cejudo en Urijah Faber beginnen strijd via Twitter

Fans over de hele wereld waren zeer verheugd om voormalig WEC-kampioen Urijah Faber een triomfantelijke terugkeer naar MMA te zien maken.