Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-coach gooit handdoek in de ring: ‘publiek ontploft’ (video)

MMA-coach gooit handdoek in de ring: ‘publiek ontploft’ (video)

Wat er gebeurt als je niet op de juiste manier de handdoek in de ring gooit? Een MMA-coach in Duitsland veroorzaakte een ware gekte toen hij per ongeluk chaos veroorzaakte.

MMA-coaches worden regelmatig bekritiseerd omdat hun vechter te veel schade zouden aanrichten. Het staat in schril contrast met boksen, waar vechters zich na een ronde terugtrekken als ze erkennen dat ze zwaar overklast zijn.

Tijdens GMC 18 afgelopen weekend besloot de coach van MMA-vechter Felix Schiffarth om de handdoek te gooien, zijn pupil leek kansloos verloren tegen Omer Solmaz.

Heftige strijd

Solmaz slaagde erin om de hoogste controle te krijgen en begon een spervuur ​​van verwoestende grond-en-pond op zijn getroffen tegenstander te ontketenen.

BEKIJK OOK: Totale chaos tijdens UFC 229

Echter leek het publiek te ontploffen na het gooien van de handdoek en ontstond er flinke chaos in de kooi. Bekijk zelf in bovenstaande video wat er gebeurde.

Bekijk ook

Alistair Overeem: ‘Het is te vroeg voor een titelgevecht’

Zaterdag won de Nederlandse MMA-vechter Alistair Overeem zijn partij tegen de Rus Alexei Oleinik in St. Petersburg, Rusland.

Alistair Overeem daagt 'hot balls' Derrick Lewis uit voor gevecht

Alistair Overeem wint ‘mega bedrag’ op UFC St. Petersburg

Zijn winst op de Rus Aleksei Oleinik zaterdagavond tijdens UFC op ESPN+ 7 in St. Petersburg, heeft Alistair Overeem geen windeieren gelegd.

UFC on ESPN+ 7: Alistair Overeem verslaat Aleksei Oleinik

Zaterdagavond vond UFC on ESPN+ 7 plaats in de Yubileyniy Arena St. Petersburg, Rusland.

REGIO NIEUWS UITGELICHT