GEK: MMA-coach achtervolgt UFC-vechters met mes (VIDEO)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / GEK: MMA-coach achtervolgt UFC-vechters met mes (VIDEO)

GEK: MMA-coach achtervolgt UFC-vechters met mes (VIDEO)

Het zal je maar gebeuren een MMA-coach die je achtervolgt met een mes en je de kooi doorjaagt. Het overkwam UFC vechter Emil Week.

UFC-weltergewich Emil Meek deelde zijn wel heel bijzondere trainingservaring met de controversiële coaches en mentors Diego Sanchez en Joshua Fabia. “Ik ging daarheen met de opzet om te doen en te geloven wat ze me zeiden te doen. Dat ik alles 100 procent zou doen. Man, dat was de gekste shit die ik ooit heb gedaan, “zei Meek

“Op een gegeven moment achtervolgde Joshua ons in een afgesloten kooi met een echt scherp mes om ons te laten bewegen.” Fabia werd gevraagd naar de methode achter de wel heel aparte training. Hij zei dat het zijn eigen manier was om het bewustzijn van een vechter te ontwikkelen tijdens gevechten.

Brute methode voor bewustzijn

“De oefening is dat iedereen in de achthoek zit, ze bewegen en proberen door niemand aangeraakt te worden. Ik wil dat je denkt aan een atletisch, snel tag-spel waarmee je kunt spelen, maar ook kunt spelen met een ruimte van angst en ongerustheid zonder gekwetst te worden. “

zonder het gevoel te hebben dat je geen fout kunt maken, “aldus Fabia. “20 minuten later achtervolg ik ze met een mes om ze in beweging te houden, zodat ze beseffen dat het geen spel is. Want als je denkt dat wanneer je een-op-een vecht, je tegenstander met je speelt. Dan kan dit de reden zijn waarom je een oog in de kooi verliest.”

Bekijk ook

KRAK ‘KO’! Kickbokser trapt been rivaal aan diggelen (video)

Een staaltje van vakkundig knokken

‘KO’! Kersverse UFC’er MEPT rivaal bruut naar het canvas

Steven Nguyen verdiende zich afgelopen nacht een UFC contract.

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page