GEK: MMA-coach achtervolgt UFC-vechters met mes (VIDEO) MMA Nieuws
MMA Nieuws

GEK: MMA-coach achtervolgt UFC-vechters met mes (VIDEO)

GEK: MMA-coach achtervolgt UFC-vechters met mes (VIDEO)

UFC-weltergewich Emil Meek deelde zijn wel heel bijzondere trainingservaring met de controversiële coaches en mentors Diego Sanchez en Joshua Fabia. "Ik ging daarheen met de opzet om te doen en te geloven wat ze me zeiden te doen. Dat ik alles 100 procent zou doen. Man, dat was de gekste shit die ik ooit heb gedaan, "zei Meek

"Op een gegeven moment achtervolgde Joshua ons in een afgesloten kooi met een echt scherp mes om ons te laten bewegen." Fabia werd gevraagd naar de methode achter de wel heel aparte training. Hij zei dat het zijn eigen manier was om het bewustzijn van een vechter te ontwikkelen tijdens gevechten.

Brute methode voor bewustzijn

"De oefening is dat iedereen in de achthoek zit, ze bewegen en proberen door niemand aangeraakt te worden. Ik wil dat je denkt aan een atletisch, snel tag-spel waarmee je kunt spelen, maar ook kunt spelen met een ruimte van angst en ongerustheid zonder gekwetst te worden. "

zonder het gevoel te hebben dat je geen fout kunt maken, "aldus Fabia. "20 minuten later achtervolg ik ze met een mes om ze in beweging te houden, zodat ze beseffen dat het geen spel is. Want als je denkt dat wanneer je een-op-een vecht, je tegenstander met je speelt. Dan kan dit de reden zijn waarom je een oog in de kooi verliest."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws