MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC

MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC

Nate Diaz stond mee dan in de UFC kooi. Na zijn controversiële verlies tegen Jorge Masvidal bij UFC 244 werd het stil. Echter komt de beruchte MMA-vechter vandaag met een duidelijke boodschap. Hij komt eraan.

Op Instagram deelde Nate Diaz een foto van zichzelf met langetermijncoach Richard Perez. Interessant genoeg schreef Diaz ook dat hij ‘binnenkort’ er weer zal zijn. Diaz staat erom bekend dat hij lange pauzes neemt tussen zijn gevechten.

De laatste keer dat Diaz voor de UFC vocht, was voor de BMF-titel tegen Jorge Masvidal in 2019. Wat werd gehyped als een van de meest opwindende gevechten van dat jaar. Het eindigde uiteindelijk via een doktersonderbreking in de derde ronde, waarbij Masvidal de overwinning pakte.

Conor McGregor

In 2015 maakte Diaz een terugkeer naar de UFC Octagon na ruim een jaar. Na een indrukwekkend optreden tegen Michael Johnson daagde Diaz de voormalige kampioen Conor McGregor uit. En het jaar daarop kwamen de twee mannen in twee van de beste gevechten van 2016 terecht.

Met een stand van 1-1 tussen Nate Diaz en Conor McGregor. Wordt verwacht dat de twee bittere rivalen op een gegeven moment een historische trilogie zullen uitvechten. McGregor keert op 23 januari terug na een lange pauze. Nu de Ier weer in actie komt valt nog te bezien welke plannen UFC eventueel in petto heeft voor Diaz.

Bekijk ook

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

‘Alles of niks! ‘McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Je bent een kleine homo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page