MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC

MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC

Op Instagram deelde Nate Diaz een foto van zichzelf met langetermijncoach Richard Perez. Interessant genoeg schreef Diaz ook dat hij 'binnenkort' er weer zal zijn. Diaz staat erom bekend dat hij lange pauzes neemt tussen zijn gevechten.

De laatste keer dat Diaz voor de UFC vocht, was voor de BMF-titel tegen Jorge Masvidal in 2019. Wat werd gehyped als een van de meest opwindende gevechten van dat jaar. Het eindigde uiteindelijk via een doktersonderbreking in de derde ronde, waarbij Masvidal de overwinning pakte.

Conor McGregor

In 2015 maakte Diaz een terugkeer naar de UFC Octagon na ruim een jaar. Na een indrukwekkend optreden tegen Michael Johnson daagde Diaz de voormalige kampioen Conor McGregor uit. En het jaar daarop kwamen de twee mannen in twee van de beste gevechten van 2016 terecht.

Met een stand van 1-1 tussen Nate Diaz en Conor McGregor. Wordt verwacht dat de twee bittere rivalen op een gegeven moment een historische trilogie zullen uitvechten. McGregor keert op 23 januari terug na een lange pauze. Nu de Ier weer in actie komt valt nog te bezien welke plannen UFC eventueel in petto heeft voor Diaz.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws