MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC

MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC

Nate Diaz stond mee dan in de UFC kooi. Na zijn controversiële verlies tegen Jorge Masvidal bij UFC 244 werd het stil. Echter komt de beruchte MMA-vechter vandaag met een duidelijke boodschap. Hij komt eraan.

Op Instagram deelde Nate Diaz een foto van zichzelf met langetermijncoach Richard Perez. Interessant genoeg schreef Diaz ook dat hij ‘binnenkort’ er weer zal zijn. Diaz staat erom bekend dat hij lange pauzes neemt tussen zijn gevechten.

De laatste keer dat Diaz voor de UFC vocht, was voor de BMF-titel tegen Jorge Masvidal in 2019. Wat werd gehyped als een van de meest opwindende gevechten van dat jaar. Het eindigde uiteindelijk via een doktersonderbreking in de derde ronde, waarbij Masvidal de overwinning pakte.

Conor McGregor

In 2015 maakte Diaz een terugkeer naar de UFC Octagon na ruim een jaar. Na een indrukwekkend optreden tegen Michael Johnson daagde Diaz de voormalige kampioen Conor McGregor uit. En het jaar daarop kwamen de twee mannen in twee van de beste gevechten van 2016 terecht.

Met een stand van 1-1 tussen Nate Diaz en Conor McGregor. Wordt verwacht dat de twee bittere rivalen op een gegeven moment een historische trilogie zullen uitvechten. McGregor keert op 23 januari terug na een lange pauze. Nu de Ier weer in actie komt valt nog te bezien welke plannen UFC eventueel in petto heeft voor Diaz.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page