Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA Academy noemt Battle Arena ‘slechtste’ organisatie ooit

MMA Academy noemt Battle Arena ‘slechtste’ organisatie ooit

Vandaag vond in het Belgische Zwevegem het vechtsport gala ‘Battle Arena’ plaats. De Nederlandse vechter Willem Struik van de MMA Academy zag helaas zijn geplande MMA-partij aan zijn neus voorbij gaan. Er bleken geen geschikte MMA-handschoenen voorhanden te zijn om mee te vechten,

Trainer en coach Hubert Geven deelde het bericht van zijn MMA Academy via Facebook: “Battle Arena de slechtste organisatie ooit! Willem was klaar om te vechten. Handen getaped, wachten op de handschoenen. Uiteindelijk komen ze met 2 paar handschoenen en allebei te klein.”

“Hierdoor is Willem zijn partij komen te vervallen. Grote schande van de organisatie dat ze nog geen normale handschoenen kunnen regelen. “

Onverrichter zake

De organisatie kondigde haar jaarlijkse event wat dit keer voor de vijftiende keer gehouden werd groots aan. “Kom genieten van de intense sportieve spanning tussen Europa’s beste atleten die strijden voor de titel!”

Battle Arena biedt partijen in Full contact zoals Kickboksen, Thaiboksen, K-1 en MMA. Echter moest de Nederlandse equipe van de MMA Academy onverrichter zake naar huis terugkeren.

Bekijk ook

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

UFC: Tyron Woodley heeft chronische artritis, wil toch vechten

Tyron Woodley's zoektocht om zijn UFC-titel te heroveren, zal nog een beetje langer moeten wachten.

REGIO NIEUWS UITGELICHT