Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA Academy noemt Battle Arena ‘slechtste’ organisatie ooit

MMA Academy noemt Battle Arena ‘slechtste’ organisatie ooit

Vandaag vond in het Belgische Zwevegem het vechtsport gala ‘Battle Arena’ plaats. De Nederlandse vechter Willem Struik van de MMA Academy zag helaas zijn geplande MMA-partij aan zijn neus voorbij gaan. Er bleken geen geschikte MMA-handschoenen voorhanden te zijn om mee te vechten,

Trainer en coach Hubert Geven deelde het bericht van zijn MMA Academy via Facebook: “Battle Arena de slechtste organisatie ooit! Willem was klaar om te vechten. Handen getaped, wachten op de handschoenen. Uiteindelijk komen ze met 2 paar handschoenen en allebei te klein.”

“Hierdoor is Willem zijn partij komen te vervallen. Grote schande van de organisatie dat ze nog geen normale handschoenen kunnen regelen. “

Onverrichter zake

De organisatie kondigde haar jaarlijkse event wat dit keer voor de vijftiende keer gehouden werd groots aan. “Kom genieten van de intense sportieve spanning tussen Europa’s beste atleten die strijden voor de titel!”

Battle Arena biedt partijen in Full contact zoals Kickboksen, Thaiboksen, K-1 en MMA. Echter moest de Nederlandse equipe van de MMA Academy onverrichter zake naar huis terugkeren.

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page