Mirko Cro Cop maakt Bellator MMA-debuut op 16 februari 2019 Nieuws
Nieuws

Mirko Cro Cop maakt Bellator MMA-debuut op 16 februari 2019

Mirko Cro Cop maakt Bellator MMA-debuut op 16 februari 2019
Mirko Cro Cop maakt Bellator MMA-debuut op 16 februari 2019

De mixed martial arts-legende Mirko Cro Cop maakt zijn debuut bij Bellator op 16 februari in Uncasville, Connecticut tegen Roy Nelson.

De wedstrijd is aan te merken als een rematch, omdat Cro Cop en Nelson elkaar voor het eerst ontmoetten op UFC 137 in oktober 2011, waarbij Nelson als overwinnaar uit de strijd kwam door middel van de derde ronde TKO.

Mirko Cro Cop en Roy Nelson waren aanvankelijk gepland om te rematchen op Bellator 200, maar die voorgestelde wedstrijd kwam niet tot bloei. De ervaren zwaargewichten ontmoeten elkaar nu op Bellator 217, wat op 16 februari plaats vindt in de Mohegan Sun in Uncasville, Connecticut.

Grote namen

Bellator 217 wordt bekroond door een langverwachte weltergewicht gevecht tussen bittere rivalen Paul Daley en Michael "Venom" pagina. Op de kaart staat ook een zwaargewicht titel eliminator gevecht tussen Vitaly Minakov en Cheick Kongo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws