MIKE TYSON VOORSPELT: Meer MMA vs. boksen crossover gevechten Nieuws
Nieuws

MIKE TYSON VOORSPELT: Meer MMA vs. boksen crossover gevechten

MIKE TYSON VOORSPELT: Meer MMA vs. boksen crossover gevechten
MIKE TYSON VOORSPELT: Meer MMA vs. boksen crossover gevechten

Bokslegende Mike Tyson voorspelt dat we in de toekomst meer MMA vs. boksen crossover-wedstrijden zullen gaan zien

Tyson gaf een boeiend interview met het beantwoorden van vragen over een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Veel van de onderwerpen waren Tysons eigen bokscarrière. Een van de onderwerpen sprak Tyson zeer aan.

Hem werd ook gevraagd naar de mogelijkheid van crossover-gevechten tussen MMA en boksen. De interviewer vroeg op basis van Mayweather die met Conor McGregor in de ring stond of er in de toekomst meer boksers zullen zijn die het opnemen tegen MMA-vechters, Tyson zei dat hij gelooft dat dit zal gebeuren.

Het zal meer gebeuren

"Ik vind dat best gaaf! Mayweather was de eerste die dat deed. Dat vind ik leuk. Het gaat absoluut meer gebeuren. Ik weet niet hoe goed de boksers het zullen gaan doen, het hangt er altijd van af onder welke regels je vecht, 'zei Tyson.

Veel mensen hebben zich afgevraagd hoe Tyson het zou hebben gedaan als hij de MMA-route in zijn carrière had gevolgd. Hij was een van de grootste zwaargewicht boksers aller tijden en zou het waarschijnlijk heel goed hebben gedaan in MMA, vooral in de begintijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws