‘Mijn vrienden gaan rijk worden’: UFC-ster Rozenstruik is er zeker van MMA Nieuws
MMA Nieuws

‘Mijn vrienden gaan rijk worden’: UFC-ster Rozenstruik is er zeker van

‘Mijn vrienden gaan rijk worden’: UFC-ster Rozenstruik is er zeker van
‘Mijn vrienden gaan rijk worden’: UFC-ster Rozenstruik is er zeker van

Het zal niet lang duren voordat de Surinaamse UFC'er Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik (32) voor de zwaargewicht titel zal vechten. Maar eens zal hij morgen langs de Fransman Cyril Gane moeten.

Zaterdag op zondag is Rozenstruik te zien terwijl hij met Gane de strijd aangaat. Het gevecht is de headliner van het Vegas 20 evenement en belooft flink wat spektakel.

Hij mag dan wel onder de Surinaamse vlag vechten, maar Rozenstruik werd in Amsterdam ontdekt bij Vos Gym door Michael Babb, zijn huidige coach. Bij de UFC grootste vechtsportorganisatie van de wereld maakte de Surinamer zeer snel naam.

Lekker verdienen

Op de persconferentie gisteren voor het evenement beantwoorde Rozenstruik vragen van de pers maar maakte ook een statement. ,,Als ik zaterdag win, kom ik terug op plek drie”, zegt Rozenstruik. ,,Daarna wil ik snel opnieuw de ring in, in juni of zo. En daarna wil ik gaan voor een titelgevecht."

Ook verwacht de vechter dat zijn vrienden vel geld zullen gaan verdienen aan het gevecht met Gane. Als underdog aangemerkt bij de wedkantoren doet dit Rozenstruik helemaal niets: ,,Dat hindert me niet, is juist goed”, zegt Rozenstruik. ,,Zo gaan mijn vrienden allemaal geld verdienen.”

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ufc-ster-tony-ferguson-roept-hulp-in-van-bokslegende-freddie-roach/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws