'Mijn ballen stonden in de fik': Halfblinde vechter over illegale actie rivaal (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Mijn ballen stonden in de fik': Halfblinde vechter over illegale actie rivaal (video)

'Mijn ballen stonden in de fik': Halfblinde vechter over illegale actie rivaal (video)

Mike Jackson's UFC-retour was op zijn zachtst gezegd een wilde. De vechter stapte afgelopen zaterdag voor het eerst sinds juni 2018 in de MMA-kooi tijdens UFC Fight Night 205 in Las Vegas. Gelukkig voor Jackson ging hij met de overwinning naar. Helaas niet op de manier waarop hij had gehoopt.

De tegenstander van Jackson, Dean Barry, werd gediskwalificeerd na een reeks illegale technieken in de eerste ronde, waaronder een oogprik waardoor deze halfblind vocht. Ook plaatste hij een draaiende achterwaartse trap in de balzak van Jackson.

Pijnlijke zaak

,,Mijn ballen brandden", zei Jackson op de persconferentie na het gevecht. ,,Ze waren een tijdje gloeiend heet. Nogmaals, dit is een gevecht en ik wil niet naar huis met een paar brandende ballen. Dan gooit deze gast een draaiende trap eruit en prikt mij ook nog eens in mijn oog. "

Jackson werd geraakt met een trap in de lies waardoor verkrampt van pijn in de kooi stond. De scheidsrechter stopte de partij en liet Jackson herstellen voordat hij weer verder mocht. Dat is het moment waarop de oogprik plaatsvond en de wedstrijd opnieuw stopte. Jackson kon niet verder vechten en kreeg een overwinning via diskwalificatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws