Michael Page heeft nieuwe tegenstander voor Bellator Londen Nieuws
Nieuws

Michael Page heeft nieuwe tegenstander voor Bellator Londen

Michael Page heeft nieuwe tegenstander voor Bellator Londen
Michael Page heeft nieuwe tegenstander voor Bellator Londen

Bellator-functionarissen zijn hard op zoek gegaan naar een nieuwe tegenstander voor Michael Page.

Vervanging is gevonden in de vorm van MMA-vechter Giovanni Melillo, de oorspronkelijke tegenstander van Page, Derek Anderson werd gedwongen zich terug te trekken door een blessure. De 34-jarige Italiaan Melillo zal samen met Page het hoofdagent zijn in de SSE Arena, Wembley, op 23 november.

Melillo heeft een professioneel record van 13 overwinningen en vier verliezen. Page geeft toe dat er een verrassingselement is dat gepaard gaat met een relatief onbekende tegenstander en geeft toe dat Melillo een enorme stimulans geeft om een ​​ernstige schok te veroorzaken.

Schokkende technieken

"Ik ken het karakter of de persoonlijkheid van Giovanni niet, maar ik verwacht altijd het beste van mijn tegenstanders," zegt Page. “Ik moet gewoon een paar dingen aanpassen, maar er zijn er een paar die ik altijd kan gebruiken zoals mijn springende knieën, ze zijn altijd beschikbaar op elk moment.

MVP vs Melillo voert de vechtkaart op 23 november aan, met ongeslagen middengewicht talent Fabian Edwards tegen Londen's eigen Mike Shipman in de co-main event.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws