McGregor's manager gaat los op Poirier: 'Wat een laffe zet' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

McGregor's manager over Poirier: 'Wat een laffe zet'

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor, Audie Attar, die betrokken raakte door zijn cliënt te verdedigen. Poirier zegt dat McGregor zijn belofte van een donatie van $ 500.000 aan The Good Fight Foundation nog moet nakomen.

De donatie van McGregor zou helpen bij de bouw van een sportschool in Poiriers geboorteplaats Lafayette (Louisiana). Waar hij gratis training zou aanbieden aan jongeren in de omgeving. Maar het geld is volgens Poirier nooit gestort. Dit ontaarde in een woordenoorlog met als gevolg dat McGregor zegt dat het gevecht van 10 juli met Poirier niet doorgaat.

Volgens Poirier reageerde het team van McGregor niet meer op e-mails over het geld, waarop McGregor direct reageerde. Attar trok flink van leer tegen Poirier waarvan hij zegt dat deze een laffe daad deed door te beweren dat het geld nooit is aangekomen.

Doe niet zo stoer

,,Dustin! Waarom ben je zo bezig?”, tweette Attar. ,,Ben je de persoonlijke ontmoeting die we net met onze gezinnen in Utah hadden, vergeten? Waar we je hielpen toen je probeerde meer geld van de UFC te krijgen? Conor is zo gul als maar kan. Wijs zijn zakelijke kennis niet af. Hij krijgt het altijd voor elkaar. Dit is een low-move man. “

Dat kreeg een reactie van Poirier. ,,Zijn team heeft niet gereageerd op onze e-mails over iets waar mijn stichting bij betrokken was, nadat ze oorspronkelijk contact met ons hadden opgenomen”, schreef Poirier terug. ,,Allemaal goed, diner en praten was geweldig, maar kom niet op Twitter stoer doen.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page