McGregor zweert: 'Ik zal mijn been weer breken' Nieuws
Nieuws

McGregor zweert: 'Ik zal mijn been weer breken'

McGregor zweert: 'Ik zal mijn been weer breken'

Volgens McGregor wist hij van tevoren dat hij een grondgevecht zou moeten voeren met Poirier. Ook zegt hij geweten te hebben dat zijn been zou kunnen breken in het gevecht, en zweert; ,,ik zal terugkomen en het zal worden geregeld. ik zal mijn been weer breken. "

Gisteren onthulde de voormalige UFC-kampioen in twee gewichtklassen in een reeks berichten op Twitter hoe zijn been hem problemen gaf voorafgaand aan zijn gevecht in juli. Daarom reageerde hij niet overdreven nadat zijn been brak tijdens aan het einde van de openingsronde.

Kan niet wachten

Volgens McGregor gebeurde de breuk op exact dezelfde locatie waar hij problemen had tijdens zijn trainingskamp. ,,Zelfde been, zelfde plek", zei McGregor. ,,Ik schrijf het toe aan de reden waarom ik niet zo in shock was als Chris [Weidman]/Anderson [Silva]. Ik wist van tevoren dat er iets zou kunnen gebeuren."

McGregor onderging een operatie om het gebroken bot in zijn been te herstellen, maar stond gelijk te popelen om terug te keren terwijl hij wacht op volledige toestemming om terug te keren naar de training. Hoewel er geen exacte tijdlijn is wanneer McGregor weer in staat zal zijn om te vechten, heeft hij eerder gesuggereerd dat hij medio 2022 weer in actie zal komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws