McGregor zint op wraak: 'Dit gebeurt me niet meer' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor zint op wraak: ‘Dit gebeurt me niet meer’

McGregor zint op wraak: ‘Dit gebeurt me niet meer’

Conor McGregor lijkt geleerd te hebben van zijn laatste gevecht met Dustin Poirier. In januari leed de Ier een verlies tegen Poirier doordat deze het been van McGregor sloopte.

Dat de Ier dit nog niet eens laat gebeuren blijkt uit een twitter bericht gisteren waar in de Ier kort maar krachtig tegen zijn fans zegt: ,,Jongens, ik ga de beentrap controleren.”

Kopstoten dan maar

Er wordt gesproken over een derde gevecht tussen McGregor en Poirier net voor de zomer dit jaar. Klaarblijkelijk wil de Ier zich daar niet laten verrassen door de felle trappen van de Amerikaan.

Poirier die gewezen werd op het bericht van McGregor reageerde even later met; ,,De volgende keer alleen kopstoten.” Hiermee reagerend op de manier waarop McGregor Cowboy Cerrone uitschakelde in 2019.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page