McGregor ZEIKT Khabib af! 'Zijn jullie blind of wat'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor ZEIKT Khabib af! ‘Zijn jullie blind of wat’

McGregor ZEIKT Khabib af! ‘Zijn jullie blind of wat’

McGregor ZEIKT Khabib af! 'Zijn jullie blind of wat'

Conor McGregor gelooft dat Khabib Nurmagomedov goed was, maar niet echt geweldig als vechter. Nurmagomedov ging met pensioen en wordt beschouwd als de grootste lichtgewicht vechters aller tijden, de Ier bestrijdt dit.

,,Goed, niet geweldig. Laag KO-percentage. Hij kan helemaal niet trappen”, schreef McGregor in een inmiddels verwijderd Twitter bericht. ,,Nooit gevochten in een andere gewichtsklasse ondanks dat hij bijna stierf in een poging af te vallen. “

Niet goed of slecht

McGregor stopt daar niet en vervolgde; ,,Meerdere keren teruggetrokken uit gevechten. Vervroegd met pensioen. Dit alles leidde hem naar een goede vechter, niet geweldig. Hij had een paar goede maanden, dat is alles.” McGregor en Nurmagomedov waren jarenlang rivalen (lees verder onder video).

Het is dus geen verrassing dat de Ier een kans te zag om de Rus belachelijk te maken. McGregor legde ook nog even haarfijn uit dat zijn nalatenschap erop gericht niet te falen bij een weging of zich terugtrekt uit een gevecht, samen met alles wat hij deed in de Octagon.

,,Ik heb nog nooit gewicht gemist of me teruggetrokken! En ik vocht in diverse gewichtklassen. Boekte de snelste KO ooit in een UFC-wereldtitelgevecht”, besloot McGregor. ,,Als jullie denken dat Khabib goed is, zijn jullie zker blind.”

Bekijk ook

‘Ze houden anti Covid medicijnen achter!’ Boze UFC-baas White

De UFC-baas deed zijn uitspraken tijdens de persconferentie

Nieky Holzken de ring weer in! ‘Is dit zijn tegenstander?’

Sage Northcutt (L) Nieky Holzken (R) Nieky Holzken maakte gisteren bekend op 26 maart de ...

Meisje mept jongen in elkaar! ‘Vuile schoft! (video)

Dat meisjes niet zouden kunnen vechten is de grootste onzin

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page