McGregor zegt 'JA' tegen comeback gevecht in 2022 MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor zegt 'JA' tegen comeback gevecht in 2022

McGregor zegt 'JA' tegen comeback gevecht in 2022

Afgelopen zaterdag vocht Chandler drie harde rondes uit met Justin Gaethje op UFC 268 zijn New York. Het was een geweldig gevecht, en het lijkt erop dat de prestatie van Chandler de aandacht trok van de grootste ster van de sport in McGregor.

McGregor is momenteel aan het genezen van het gebroken been dat hij opliep in zijn trilogie gevecht tegen Dustin Poirier op UFC 264 in juli. De Ier zal naar verwachting ergens in 2022 terugkeren naar de UFC.

Ik heb er zin in

Slechts twee dagen nadat hij bij UFC 268 met tand en spijker met Gaethje had gevochten, ging Chandler naar zijn sociale media om McGregor uit te nodigen voor een gevecht. McGregor zag de oproep van Chandler en hij reageerde snel, wat aangeeft dat het een gevecht is waar hij later in geïnteresseerd is. (tekst loopt door onder video).

Als de Ier terugkeert naar de competitie, heeft hij een gewillige danspartner in de vorm van Chandler, die net uit een ongelooflijke strijd tegen Gaethje kwam. Het is ook vermeldenswaard dat Chandler eerder dit jaar zijn UFC-debuut maakte op UFC 257. Chandler een voormalig Bellator kampioen stond op de zelfde kaart als McGregor en Poirier in Abu Dhabi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws