'McGregor zal nooit UFC-kampioen worden!' Rus zeker van zaak MMA Nieuws
MMA Nieuws

'McGregor zal nooit UFC-kampioen worden!' Rus zeker van zaak

'McGregor zal nooit UFC-kampioen worden!' Rus zeker van zaak

Islam Makhachev zegt dat Conor McGregor geen UFC-titelkans krijgt: "Hij zal nooit kampioen worden" zegt de Russische vechter en protégé van Khabib Nurmagomedov.

Nadat Makhachev naar verluidt een gevecht tegen Rafael dos Anjos op UFC 272 had afgewezen, zei UFC-Baas Dana White dat hij het gevecht tegen Beneil Dariush zou omboeken. Daarmee dachten velen dat het de deur voor McGregor opende om een ​​titelkans te krijgen.

Iets wat Makhachev niet ziet gebeuren, maar als dat zo is, denkt hij niet dat het goed afloopt voor de Ier. ,,Ik denk dat dit nep is, voor de fans die het interessant maken, maar ik denk dat dit nep is", zegt Makhachev. ,,Het zal moeilijk voor hem zijn om gewicht te maken omdat McGregor de hele dag dronken is. "

Doet hij toch niet

,,Hij gaat gewoon vechten tegen Nate Diaz of een paar oude mensen om wat geld te verdienen, en dat is alles. Hij zal nooit kampioen worden. Hij zal nooit op dit niveau uitkomen." McGregor heeft een verliesreeks van twee gevechten. Zijn enige overwinning in die tijd was op veteraan Donald Cerrone.

Dat is de reden waarom Makhachev gelooft dat de Ier geen vechter op kampioenschap niveau is, maar zou openstaan ​​​​om tegen de Ier te vechten om dat te bewijzen. "Laten we het doen. Waarom niet? Hij speelt gewoon spelletjes. Hij zal dit gevecht nooit aangaan. Hij speelt spelletje en omdat hij weet dat hij zal verliezen", aldus Makhachev.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws