McGregor vs Poirier 2 gepland voor 23 januari 2021 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor vs Poirier 2 gepland voor 23 januari 2021

McGregor vs Poirier 2 gepland voor 23 januari 2021

McGregor vs Poirier 2 gepland voor 23 januari 2021

Conor McGregor accepteert het aanbod van de UFC om op 23 januari tegen Dustin Poirier te vechten. Locatie waarschijnlijk Texas.

Het ziet er naar uit dat McGregor en Poirier hun rematch uit zullen vechten in januari 2021. Eerder melde UFC president Dana White al dat McGregor in 2020 niet meer zou vechten. McGregor en Poirier veroorzaakte controverse door met elkaar een gevecht buiten de UFC om af te spreken.

White kreeg daar lucht van en bood beide vechters aan onder de vlag van de UFC te vechten. Dat lijkt nu gelukt. De Ierse ster McGregor stemde woensdag in, en plaatste op twitter dat deal voor januari rond is.

Met publiek

“Ik accepteer het, 23 januari is het! Mijn doel is om dit gevecht te laten plaatsvinden in het Cowboy Stadium. Juiste stijl! Jerry Jones is een vriend en het stadion kan ons publiek herbergen. Ik zal klaar zijn voor Texas en Texas zal klaar zijn voor mijn fans!” aldus McGregor.

De staat Texas opende de deuren voor sportwedstrijden met publiek al in mei, zolang de bezoekers beperkt zijn tot 25% capaciteit. Hoewel Conor McGregor en Dustin Poirier al een keer hadden gevochten, zal van de rematch ongetwijfeld meer worden verwacht. Het zou deze keer ook een meer competitieve strijd moeten worden.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page