McGregor ontwijkt dopingcontroles UFC: 'Al maanden niet getest' MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor ontwijkt dopingcontroles UFC: 'Al maanden niet getest'

McGregor ontwijkt dopingcontroles UFC: 'Al maanden niet getest'

Conor McGregor is ondanks dat hij revalideert en zich voorbereidt om zijn terugkeer naar actieve competitie te maken, lange tijd niet getest op doping door USADA. Volgens een recente tweet is de Ier al 8-9 maanden niet getest.

Collega UFC'er Henry Cejudo reageerde op het nieuws en riep McGregor op om zijn USADA-tests te hervatten. McGregor heeft de wereld op de hoogte gehouden van zijn revalidatie- en trainingsvoortgang door regelmatig video's op sociale media te plaatsen. Hij heeft echter geen update gegeven over zijn USADA-status.

Doe mee man

Cejudo, die zich voorbereidt op zijn comeback riep McGregor op in een tweet op om deze noodzakelijke stap te zetten. USADA is de officiele instante welke ook buiten de competitie vechters checkt op doping gebruik. Het is verplicht voor elke actieve UFC-vechter om deel uit te maken van de testpool van het Amerikaanse antidopingagentschap

Als McGregor zoals verwacht dit jaar nog een comeback wil maken zal hij haast moeten maken met de tests. Dat hij tot nu toe niet deelneemt versterkt de geruchten dat zijn explosieve groei in gewicht te maken zou hebben met het gebruik van meer dan voedingssupplementen. Al is dit niet bewezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws