McGregor neemt UFC kampioen Amanda Nunes glorie moment af MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor neemt UFC kampioen Amanda Nunes glorie moment af

McGregor neemt UFC kampioen Amanda Nunes glorie moment af
McGregor neemt UFC kampioen Amanda Nunes glorie moment af

Een aantal bekende namen uit de vechtsport wereld is bood op UFC-ster Conor McGregor. De Ier wordt er van beschuldigd de aandacht van UFC kampioen Amanda Nunes te hebben afgeleid.

UFC kampioen Amanda Nunes versloeg afgelopen weekend Felicia Spencer in een wedstrijd waar bleek dat Nunes onverslaanbaar blijkt. Nunes die een ongeslagen record voert binnen de UFC kreeg de handen op elkaar van de fans.

Kort na de winst van Nunes op Spencer twitterde voormalig UFC kampioen Conor McGregor voor de derde keer in vier jaar dat hij met pensioen ging. Dit trok alle aandacht naar McGregor toe wat achteraf kwaad bloed zette bij een paar prominenten uit de vechtsport wereld.

Niet erg sportief

Zo sprong Ali Abdelaziz de manager van McGregor's aartsvijand Khabib Nurmagomedov direct in de spreekwoordelijke nek van de Ier. “Amanda Nunes had zo'n geweldige prestatie, dominante prestatie. En McGregor koos een tijd om haar moment te stelen," zegt Abdelaziz.

"Het laat gewoon zien wat voor soort persoon hij is. Wacht dan tot maandag nee gelijk alle aandacht naar zich toe trekken. Ik weet dat hij jaloers is. Hij wil dat mensen over hem praten. " Ook voormalig UFC zwaargewicht kampioen Daniel Cormier uitte veel kritiek op McGregor en vindt dat hij niet erg sportief te werk is gegaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws