McGregor krijgt titelgevecht aangeboden! 'De wereld wil dit zien' MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor krijgt titelgevecht aangeboden! 'De wereld wil dit zien'

McGregor krijgt titelgevecht aangeboden! 'De wereld wil dit zien'

Charles Oliveira, UFC lichtgewicht kampioen zou zijn titel graag verdedigen tegen Conor McGregor in plaats van Justin Gaethje. Sterker nog de Braziliaan staat erop.

De 32-jarige Oliveira zegt dat hij in mei zal vechten tegen McGregor tijdens een mogelijk UFC-evenement in Oliveira's thuisland Brazilië. ,,Niet alleen McGregor, maar ook ikzelf en de hele wereld wil dat gevecht zien", vertelde Oliveira website Sherdog. ,,Dus laten we het laten doen." (Lees verder onder video).

McGregor beloofde in november om te vechten voor de titel als hij terugkeert van een beenblessure. Hij toonde interesse in een gevecht met Oliveira nadat de huidige kampioen Dustin Poirier had verslagen in zijn eerste titelverdediging op UFC 269 eerder in december.

Liever tegen McGregor

Oliveira is bereidt de Ier desnoods in twee gewichtklassen te treffen, McGregor mag zelfs kiezen: ,,Het kan in weltergewicht, lichtgewicht of middengewicht zijn, met mijn titel op het spel of niet," zei Oliveira. ,,Kies maar en ik ben er klaar voor."

UFC-president Dana White zei echter dat een gevecht tussen Oliveira en Gaethje het meest logisch is. Gaethje, een voormalig interim-titelhouder, boekt in november een stevige overwinning op Michael Chandler. ,,Als de UFC ervoor kiest dat ik als volgende tegen Gaethje vecht, ben ik er ook klaar voor", zei Oliveira die liever tegen de Ier vecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws