McGregor krijgt kans op wraak tegen Khabib aangeboden MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor krijgt kans op wraak tegen Khabib aangeboden

McGregor krijgt kans op wraak tegen Khabib aangeboden

Conor McGregor krijgt de kans om toch nog wraak te nemen op Khabib Nurmagomedov. De UFC-ster is gevraagd om Brian Kelleher te helpen tegen Umar Nurmagomedov de neef van Khabib.

UFC-bantamgewicht Kelleher heeft McGregor een plekje in zijn team aangeboden voor zijn gevecht tegen de neef van Khabib, Umar. Deze is ongeslagen in 13 professionele gevechten en won afgelopen januari zijn UFC-debuut door Sergey Morozov te verslaan. Voor zijn prestatie kreeg Umar een extra ​​prestatiebonus van $ 50.000.

Bantamgewicht Kelleher zal zal op 5 maart tijdens UFC 272 vechten tegen de neef van Khabib en wil McGregor in zijn hoek. McGregor werd vernederend verslagen door Khabib in hun lichtgewicht titelgevecht op UFC 228 in 2018. Maar een vechtpartij na het gevecht zal het evenement voor altijd overschaduwen.

Laten we zien wat er gebeurt

Beide mannen kregen boetes en schorsingen voor hun betrokkenheid bij de vechtpartij, waarbij Khabib weigerde ooit nog in Las Vegas te vechten na het incident. McGregor deed zijn best om Nurmagomedov na het verlies naar een rematch te lokken. De Rus zou nog maar twee keer vechten voordat hij met pensioen ging met een onberispelijk record van 29-0.

Kelleher legt uit hoe het idee ontstond om McGregor een kans te bieden om alsnog een soort van wraak te krijgen. ,,Ik ga proberen Conor in mijn hoek te krijgen man. Laten we een beetje reuring maken", zegt Kelleher. ,,"Conor houdt ervan om in de schijnwerpers te blijven. Laten we kijken wat er gebeurt. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws