McGregor kan titelkans wel vergeten! 'Wordt hem niet' MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor kan titelkans wel vergeten! 'Wordt hem niet'

McGregor kan titelkans wel vergeten! 'Wordt hem niet'

Voormalig UFC-titeluitdager Chael Sonnen gelooft dat de titelaspiraties van Conor McGregor gedoemd zullen zijn te mislukken, als Dustin Poirier wint bij aankomende nacht tijdens UFC 269.

De aartsrivaal van McGregor, Poirier zal het opnemen tegen regerend UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira aankomende nacht in Las Vegas. 'Poirier verdiende zijn titelkans TKO-overwinningen te scoren op Conor McGregor in zijn meest recente gevechten.

Eerst verliezen

UFC-president Dana White heeft onlangs verklaard dat McGregor bijna klaar is om terug te keren, en zijn focus lijkt te liggen op een vierde gevecht met Dustin Poirier. Voor voormalig UFC-titeluitdager Chael Sonnen is het duidelijk. De enige manier waarop de Ier een kans maakt om voor de vierde keer tegen Poirier te vechten, als deze dit weekend van Oliveira verliest (lees verder onder video).

,,Conor is vastbesloten om tegen Dustin Poirier te vechten," zegt Sonnen. ,,Als Poirier, Oliveira verslaat, zoals de oddsmakers denken dat hij gaat doen, denk ik niet dat er een scenario is waarin McGregor terugkomt. Zelfs niet voor een wraak wedstrijd, in een titelgevecht. Dat is moeilijk te verkopen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws