McGregor kan dit weekend vechten! 'Ik ben in de stad' MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor kan dit weekend vechten! 'Ik ben in de stad'

McGregor kan dit weekend vechten! 'Ik ben in de stad'

Zoals we inmiddels gewend zijn van McGregor pakt de UFC-ster zijn moment rondom belangrijke evenementen. Dat is deze week niet anders. De Ier vroeg zich af wanneer hij een gevecht krijgt met Oliveira en eiste alvast een datum op. ,,Op welke datum vecht ik tegen Oliveira", tweette de Ier gisteren.

Kom dan, laten we het doen

Het duurde niet lang of Oliveira reageerde afgelopen nacht en de nog vol adrenaline zittende kampioen, zegt volmondig ja. ,,Wat denk je van aankomend weekend? Ik ben nog in de stad en er is een UFC evenement. Laten we het doen. "

Het is niet waarschijnlijk dat McGregor zijn privé jet pakt en naar de US vliegt. De Ier geneest nog van een gebroken been die hij in de zomer opliep in een gevecht tegen Dustin Poirier. Laatstgenoemde verloor afgelopen weekend van Oliveira. Maar een ding is duidelijk het woorden spel tussen McGregor en Oliveira lijkt een opmaat naar een gevecht volgend jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws