McGregor kan dit weekend vechten! 'Ik ben in de stad'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor kan dit weekend vechten! ‘Ik ben in de stad’

McGregor kan dit weekend vechten! ‘Ik ben in de stad’

Conor McGregor daagde gisteren UFC-lichtgewicht kampioen Charles Oliveira uit tot een gevecht. De Braziliaan die afgelopen weekend met succes zijn titel verdedigde zegt ja, en wil aankomend weekend al vechten tegen de Ier.

Zoals we inmiddels gewend zijn van McGregor pakt de UFC-ster zijn moment rondom belangrijke evenementen. Dat is deze week niet anders. De Ier vroeg zich af wanneer hij een gevecht krijgt met Oliveira en eiste alvast een datum op. ,,Op welke datum vecht ik tegen Oliveira”, tweette de Ier gisteren.

Kom dan, laten we het doen

Het duurde niet lang of Oliveira reageerde afgelopen nacht en de nog vol adrenaline zittende kampioen, zegt volmondig ja. ,,Wat denk je van aankomend weekend? Ik ben nog in de stad en er is een UFC evenement. Laten we het doen. “

Het is niet waarschijnlijk dat McGregor zijn privé jet pakt en naar de US vliegt. De Ier geneest nog van een gebroken been die hij in de zomer opliep in een gevecht tegen Dustin Poirier. Laatstgenoemde verloor afgelopen weekend van Oliveira. Maar een ding is duidelijk het woorden spel tussen McGregor en Oliveira lijkt een opmaat naar een gevecht volgend jaar.

Bekijk ook

Vechtmachine geeft 5 aanvallers pak slaag op parkeerplaats (video)

Wat doe je als er 5 man op je afkomen?

ZIEN! Bokser ring uitgeslagen, land op schoot fotograaf

John "Scrappy" Ramirez sloeg letterlijk zijn tegenstander Jan Salvatierra uit de ring afgelopen nacht in Las Vegas.

‘Jury heeft gefaald!’ Bellator vechtbaas niet blij met uitslag titelgevecht

Scott Coker, de grote baas van Bellator MMA is absoluut niet blij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page