McGregor is zijn geloofwaardigheid kwijt! 'Ziel voor geld verkocht'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor is zijn geloofwaardigheid kwijt! ‘Ziel voor geld verkocht’

McGregor is zijn geloofwaardigheid kwijt! ‘Ziel voor geld verkocht’

McGregor is zijn geloofwaardigheid kwijt! 'Ziel voor geld verkocht'

Conor McGregor zal nooit meer een van ons zijn, en het ‘eet hem levend op’, claimt UFC-titeluitdager Anthony Smith. In zijn Podcast sprak de Amerikaan over de beruchte Ier en diens weg naar de ondergang.

In een video die McGregor onlangs op Twitter plaatste en weer verwijderde, lachte de Ier om Belal Muhammad en Smith die UFC Vegas 42 analyseerden. McGregors gegiechel kwam schijnbaar voort uit het feit dat Muhammad ten onrechte beweerde ,dat Max Holloway de eerste man was die Jose Aldo versloeg in de UFC.

Ik was de eerste

Die eer is natuurlijk voor McGregor, die Aldo versloeg om zo de UFC-vedergewicht titel in 2015 te winnen. Sindsdien heeft McGregor de lichtgewicht titel gewonnen en verscheen hij in de boksring met Floyd Mayweather Jr. Destijds haalde de Ier de krantenkoppen om zijn sport prestaties, tegenwoordig door zijn overdreven capriolen, online bedreigingen en juridische problemen. Smith sprak zijn mening uit over McGregor.

,,Ik vraag me af of Conor mist hoe het voelde om in de sportschool te zijn en gewoon een van de jongens te zijn? Omdat hij zich van iedereen heeft vervreemd”, zegt Smith. Ik ken hem niet, persoonlijk maar hij was een van de jongens. Toen raakte hij zo’n beetje van het pad af en begon hij op mensen te schelden en hij verkocht zijn ziel voor al dat geld. Dat is prima als je dat wilt doen.”

Eigen schuld

Smith ging verder met te zeggen dat veel van de recente capriolen van McGregor, waaronder het bespotten van de dood van Khabib Nurmagomedov’s vader en het bedreigen van Dustin Poirier’s familie, niet puur voor aandacht zijn. In plaats daarvan, zei Smith, dacht hij dat dit aantoonde dat McGregor probeerde te bewijzen aan de wereld, en aan zichzelf, dat hij nog steeds “die vent” is en een gevreesde vechter.

,,Ik denk dat het hem levend opeet dat hij nooit meer een van de jongens zal zijn. Hij zal nooit in onze groep passen. Hij is niet meer een van onze leeftijdsgenoten. Het is niet omdat we hem eruit hebben geschopt en hem niet wilden, het is het tegenovergestelde en zijn eigen keuze”, aldus Smith.

Bekijk ook

Rappe kickbokser trapt ruziezoeker onderuit met headkick

Rappe kickbokser trapt ruziezoeker onderuit met headkick | video

De twee mannen waarvan een klaarblijkelijk uit was op ruzie

Vreetwedstrijd! UFC'er Costa legt het af tegen Liver King

Vreetwedstrijd! UFC’er Costa legt het af tegen Liver King (video)

UFC middengewicht Paulo Costa consumeerde rauwe lever

Spanning buiten de ring zoeken

Spanning buiten de ring zoeken

Op zoek naar de spanning die je van de vechtsport kent buiten de ring zoeken?

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page