McGregor is het zat: 'Ik veeg mijn reet af met jullie' Nieuws
Nieuws

McGregor is het zat: 'Ik veeg mijn reet af met jullie'

McGregor is het zat: 'Ik veeg mijn reet af met jullie'

Conor McGregor haalt flink uit naar het doping test bureau USADA. Ook de UFC moet het ontgelden. De Ier heeft de afgelopen weken een streng doping beleid doorstaan met veel testen, maar wil nu klaarblijkelijk lasten zien er klaar mee te zijn.

Een hevig geïrriteerde McGregor zette Jeff Novitzky (de huidige Senior Vice President van Athlete Health and Performance voor de UFC. red.), maar de UFC zelf in vuur en vlam kort nadat hij zijn oude rivaal Nate Diaz ervan beschuldigde steroïden te slikken.

De USADA Beloont vechters die schoon zijn na een groot aantal testen met een jas, deze is voorzien van batches die laten zien dat er geen doping is gebruikt. McGregor eist deze op maar heeft er andere plannen mee. ,,Waar is mijn USADA jas voor meer dan 50 schone tests, ik wil mijn reet ermee afvegen", schrijft de Ier op social media.

Geen reactie

McGregor's Aartsrivaal Nate Diaz reageerde op de post van de Ier om diens trainingsprogramma 'McGregor Fast" in twijfel te trekken. ,,McGregor snel systeem. Dit is wat steroïden met je doen", antwoordde Diaz die een foto bij zijn bericht voegde waarbij McGregor op het canvas van de MMA-kooi ligt.

Er kwam geen reactie van de UFC noch Novitzky deze lijken wijselijk te zwijgen. McGregor keert op 10 juli terug in actie tijdens UFC 264 voor een derde gevecht met Dustin Poirier. Diaz staat gepland te vechten tegen Leon Edwards in de co-headliner van het UFC 262 evenement volgende maand.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws