McGregor geen kans tegen Usman! Gevecht uitgemaakte zaak
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor geen kans tegen Usman! Gevecht uitgemaakte zaak

McGregor geen kans tegen Usman! Gevecht uitgemaakte zaak

McGregor geen kans tegen Usman! Gevecht uitgemaakte zaak

Kamaru Usman opent als enorme favoriet voor mogelijk gevecht tegen UFC-ster Conor McGregor. Kampioen Usman en McGregor gaan de laatste tijd flink los op elkaar op sociale media. De trashtalk zorgde er ook voor dat de sportsbooks in de actie kwamen en de openingsinzetlijn vrijgaven voor dit potentiële gevecht.

Dat het niet echt botert tussen de Ierse topknokker en Usman is geen geheim. McGregor die de afgelopen weken als een luis in de pels diverse rivalen uitdaagt via niet al te zachtzinnige social media posts, deze dan weer verwijdert lijkt uit op oorlog. En Usman lijkt daar ook klaar voor.

Geen schijn van kans

Volgens het sportsbook BetOnline opende Usman als een -700 (wed € 700 om € 100 te winnen) gok favoriet voor deze potentiële wedstrijd. Terwijl de comeback voor McGregor +450 is (weddenschap € 100 om € 450 te winnen). Of het gevecht daadwerkelijk plaats gaat vinden lijkt verre van opportuun.

McGregor is mijlenver van welke titelkans dan ook. Dus het is geen verrassing dat hij zich opent als een grote underdog, ook al is hij een van de meest populaire vechters. McGregor is het komende jaar uitgeschakeld met een beenblessure die hij opliep tijdens zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier op UFC 264 in juli. Maar doet er alles aan om onder de aandacht te blijven met zijn oorlog van woorden.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page