McGregor belooft Poirier hard gevecht: 'Ik vecht vanuit het midden' Nieuws
Nieuws

McGregor belooft Poirier hard gevecht: 'Ik vecht vanuit het midden'

McGregor belooft Poirier hard gevecht: 'Ik vecht vanuit het midden'

Conor McGregor dat hij klaar voor zal zijn voor alles wat Dustin Poirier uit zijn arsenaal zal inzetten tijdens hun derde gevecht. Gisteren beloofde de Ier Poirier een zware wedstrijd, deze keer geen verrassingen.

De twee vechters zullen naar verwachting het opnemen in de headliner van UFC 264 op 10 juli. Met hun reeks gelijk aan één overwinning per stuk, zal de trilogie de score vereffenen. McGregor zal deze keer echter een verlies niet accepteren in keert terug naar zijn oude trainingsregime. Ook zal hij scherper zijn dan ooit.

Vanuit het midden

,,Ik zal nooit verslappen, ik zal je ontmoeten in het midden van de achthoek van 10 juli", schreef Poirier op twitter toen hij een McGregor-tweet citeerde over de arbeidsethos van de Ier. In reactie daarop citeerde McGregor de tweet van Poirier en daagde hij 'The Diamond' uit om precies dat te doen: hem in het midden ontmoeten.

,,Goed om te horen Dustin, ik hoop het", schreef McGregor. ,,Zoals de laatste keer dat je een back-up maakte en binnen de eerste 30 seconden toesloeg. Ik sta vanaf het begin in het midden als je dat wilt. Dat weet je. Ik ben ook dit keer klaar voor de tactiek. Zie je in de kooi. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws