McGregor bedreigt na-aper Usman: 'Klappen kan hij kregen' Nieuws
Nieuws

McGregor bedreigt na-aper Usman: 'Klappen kan hij kregen'

McGregor bedreigt na-aper Usman: 'Klappen kan hij kregen'

Conor McGregor beschuldigt Kamaru Usman ervan hem te ‘kopiëren’ tijdens zijn gevecht op UFC 261. Ook zegt de Ier dat de weltergewicht titel van Usman binnenkort van hem zal zijn.

Bij het verdedigen van zijn UFC-weltergewicht titel afgelopen nacht scoorde Usman zijn derde winst via stoten in vier wedstrijden. Naast Masvidal die knock-out ging, bracht Usman Gilbert Burns in februari en Colby Covington in 2019 TKO verliezen toe.

Klappen uitdelen

McGregor die berucht is omdat hij een succes moment van anderen probeert te stelen, ging naar Instagram met de bewering dat Usman hem op de een of andere manier had gekopieerd. Om zijn bewering te staven, voegde McGregor een video toe van zijn TKO verlies tegen Dustin Poirier op UFC 257 in januari.

,,Usman kopieert zelfs mijn foto's nu. Moet ik op een bepaald moment tegen deze man vechten? Ik denk het wel", schreef McGregor. ,,Hij kan mijn woorden en mijn foto's niet zomaar kopiëren en er geen klappen voor krijgen. Ik hou van weltergewicht, binnenkort is die titel van mij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws