Max Holloway vs Dustin Poirier headliner tijdens UFC 236 Nieuws
Nieuws

Max Holloway vs Dustin Poirier headliner tijdens UFC 236

Max Holloway vs Dustin Poirier headliner tijdens UFC 236
Max Holloway vs Dustin Poirier headliner tijdens UFC 236

Een interim lichtgewicht titelgevecht tussen vedergewichtkampioen Max Holloway en Dustin Poirier zal UFC 236 op 13 april plaatsvinden, vertelde UFC-president Dana White vrijdag aan de pers.

Het UFC 236 evenement vindt plaats in State Farm Arena in Atlanta. Een tussentijds middleweight titelgevecht tussen Kelvin Gastelum en Israël Adesanya zal dienen als het co-main event.

Khabib Nurmagomedov (27-0), de onverslagen lichtgewichtkampioen van de UFC, heeft momenteel een schorsing van negen maanden voor zijn rol in een gevecht na ruzie op UFC 229 in oktober 2018.

Najaar

Nurmagomedov had op 13 april in aanmerking kunnen komen om te vechten als hij in Nevada een cursus tegen pesten zou volgen, maar hij heeft verklaard dat hij niet voornemens is om te vechten tot aankomend najaar.

LEES OOK: UFC-vechter twee jaar geschorst voor doping misbruik

De UFC heeft ervoor gekozen om een ​​tussentijdse 155-pond titel te creëren in zijn afwezigheid. Volgens bronnen, besprak de UFC ook een gevecht tussen Holloway en voormalig interim-kampioen Tony Ferguson, maar uiteindelijk werd er besloten Holloway tegen Poirier te laten vechten.

Rematch

De twee hebben eerder de paden gekruist. In 2012 versloeg Poirier, Holloway tijdens UFC 143 in Las Vegas op 3:23 van de openingsronde. Dat gevecht was Holloway's UFC-debuut.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws