Max Holloway: 'Gevecht met Khabib Nurmagomedov kan altijd' Nieuws
Nieuws

Max Holloway: 'Gevecht met Khabib Nurmagomedov kan altijd'

Max Holloway: 'Gevecht met Khabib Nurmagomedov kan altijd'
Max Holloway: 'Gevecht met Khabib Nurmagomedov kan altijd'

Max Holloway zou tegen Khabib Nurmagomedov vechten op UFC 223 dit ging helaas niet door.

Nadat Tony Ferguson op het laatste moment moest terugtrekken vanwege een blessure zou Holloway tegen Kahbib komen te staan. Dit had wel betekent dat Holloway dan zijn gewicht had moeten aanpassen om zijn UFC lichtgewichtdebuut te maken.

Het gevecht ging echter niet door, sindsdien ging Max Holloway terug naar vedergewicht en verdedigde hij zijn titel tegen Brian Ortega op UFC 231. Echter sluit Holloway een eventueel gevecht tegen Khabib niet uit en zegt hierover:

Interessant om te zien

"Het Khabib-gevecht is er nog steeds," zei Holloway tegen ESPN. "Ik denk dat het Khabib-gevecht er nog steeds is. De fans willen nog steeds de Khabib-Holloway zien die erg interessant is." Of de UFC een dergelijk gevecht nog zal toestaan valt te raden.

Momenteel is Max Holloway klaar om zijn vedergewichttitel te verdedigen op UFC 240 op 27 juli tegen Frankie Edgar. Khabib Nurmagomedov is ondertussen klaar om zijn lichtgewicht titel te verdedigen tegen Dustin Poirier op UFC 242 in september. Wellicht dat daarna een Holloway vs Khabib nog eens tot stand komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws