'Masvidal is te sterk voor McGregor': Manager over mogelijk gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Masvidal is te sterk voor McGregor': Manager over mogelijk gevecht

'Masvidal is te sterk voor McGregor': Manager over mogelijk gevecht

Hoewel het idee van een gevecht tussen UFC-sterren Conor McGregor en Jorge Masvidal aantrekkelijk klinkt, is de kans klein dat het wordt gerealiseerd. Zo zegt de manager van Masvidal dat het nooit zal gebeuren.

Masvidal en McGregor hebben de laatste tijd vergelijkbare resultaten gedeeld. Beide mannen hebben opeenvolgende verliezen geleden, aangezien Masvidal opeenvolgende nederlagen heeft geleden tegen Kamaru Usman. Terwijl de Ier twee nederlagen tegen Dustin Poirier voor zijn kiezen kreeg.

Stoppen

Gezien het feit dat zowel Masvidal als McGregor hun meest recente Octagon-optredens hebben gehad in lichtgewicht en weltergewicht, schreeuwen veel fans nu om UFC-functionarissen om ze te matchen.

Volgens Malki Kawa, de manager van Masvidal, moeten fans echter stoppen met het idee rond te strooien omdat Dana White en het bedrijf niet geïnteresseerd zijn. ,,Jongens, stop hiermee. Masvidal is te groot voor hem, daarom heeft Dana White dit gevecht nooit leuk gevonden", schreef Kawa in een bericht op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws