MASSA ONTSLAG: Ben Saunders onder ontslagen UFC vechters Nieuws
Nieuws

MASSA ONTSLAG: Ben Saunders onder ontslagen UFC vechters

MASSA ONTSLAG: Ben Saunders onder ontslagen UFC vechters
MASSA ONTSLAG: Ben Saunders onder ontslagen UFC vechters

De UFC haalt flink de bezem door haar uitgebreide vechters stal en ontslaat een aantal bekende namen.

Een van de opvallendste namen onder de ontslagen UFC vechters is Ben Saunders, nee niet de eerste winnaar van 'The Voice of Holland' maar zijn naamgenoot. Onder decoderingen 12 namen van de mintotaal 13 ontslagen UFC vechters is voormalig Ultimate Fighter-winnaar Brad Katona.

Zane Simon van Bloody Elbow meldde dat de volgende vechters zijn vrijgelaten door de UFC. Niet alle ontslagen zijn bevestigd door de vechters of de UFC zelf, maar sommige zijn al wel door verslaggevers of de vechters zelf. Na enkele updates, lijkt het waarschijnlijk (maar niet zeker) dat de volgende vechters niet langer bij de UFC zitten.

Grote schoonmaak

Daniel Spitz, Darko Stosic, Hector Aldana, Luke Jumeau, Ben Saunders, Salim Touahri, Martin Bravo, Brandon Davis, Polo Reyes, Carlos Huachin, Brad Katona ,Grigory Popov en Lucie Pudilova.

Saunders is veruit de grootste naam op deze lijst, zijn record is 2-6 met overwinningen op Jake Ellenberger en Court McGee, maar met zes verliezen tegen Matt Brown, Takashi Sato, Lyman Good, Sergio Moraes, Alan Jouban en Peter Sobotta.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws