Marokkaanse UFC vechter Ottman Azaitar hint op gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Marokkaanse UFC vechter Ottman Azaitar hint op gevecht

Marokkaanse UFC vechter Ottman Azaitar hint op gevecht

Ottman Azaitar begon zijn gedenkwaardige debuut bij de UFC in Abu Dhabi op UFC 242. De Marokkaanse boekte gelijk een succes.

Met de overwinning staat Azaitar op een professioneel record van 12-0. De overwinning was zijn vierde op rij door knock-out. Azaitar heeft op zijn Instagram laten doorschemeren dat hij binnenkort zal terugkeren naar de UFC-achthoek.

Populair

Hij voegde zich bij broer Abu Azaitar in de UFC-selectie, die ook een succesvol UFC-debuut had in oktober 2018 en versloeg Vitor Miranda. De dominantie van de Azaitar-broers heeft bijgedragen aan de steeds groeiende populariteit van de sport in Marokko.

Ottman Azaitar claimde de Performance of the Night Bonus op UFC 242 met met de knock-out op Teemu Packalen die de aanwezige Arabische fans door het dolle deed gaan.

Weer knokken

Dana White heeft plannen bevestigd voor nog een Fight Island in Abu Dhabi. De terugkeer naar Abu Dhabi wordt in oktober verwacht. Een grote kans lijkt dus dat de fans Ottman Azaitar daar wellicht in actie gaan zien.

Overigens trainen de broers Azaitar regelmatig in Nederland waar zij ook een grote schare fans hebben on de er UFC liefhebbers.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page