Wrzosek straft Poolse reus Kaluski af in 'freaky' MMA-gevecht (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Wrzosek straft Poolse reus Kaluski af in 'freaky' MMA-gevecht (video)

Wrzosek straft Poolse reus Kaluski af in 'freaky' MMA-gevecht (video)

Achter ons ligt een duel dat een echt freak gevecht genoemd mag worden. Er was een enorm verschil in gewicht en vaardigheid tussen de rivalen. Voormalig KSW-kampioen Marcin Wrzosek besloot, nadat hij uit de organisatie was ontslagen, zijn carrière elders voort te zetten.

Gisteren lekte er beelden uit waarin de reusachtige Kaluski zijn rivaal Wrzosek achterna joeg en een paar rake klappen vielen. Dit werd recht gezet in de MMA kooi bij PRIME MMA gisteravond. Het was Wrzosek die Kaluski sloopte

Een grote favoriet voor dit gevecht was Wrzosek maar velen geloofden dat de wedstrijd zou kunnen eindigen met een zware knock-out. Zijn tegenstander bekend als de "Tinder Cheater Bodyguard" bracht maar liefst 62 kg meer de kooi in.

Teveel klappen

De reus bleek compleet uitgeput door de lichtere en snel bewegende Wrzosek. De landde de ene na de andere low-kick op Kaluski. Ook een aantal stoten troffen doel. Uiteindelijk viel Kaluski, na weer een moorddadige lage trap, op het canvas, waaruit hij niet de kracht had om op te staan. Wrzosek versloeg Piotr Kałuski via KO in de tweede ronde

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws