UFC Kampioen Henry Cejudo trekt pensioen in? Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen Henry Cejudo trekt pensioen in?

UFC Kampioen Henry Cejudo trekt pensioen in?
UFC Kampioen Henry Cejudo trekt pensioen in?

UFC-kampioen bantamgewicht Henry Cejudo kondigde op 9 mei zijn pensioen aan maar trekt dit terug.

Cejudo maakte de pensioen aankondiging bij zijn recente titelverdediging tegen Dominick Cruz op UFC 249. In zijn interview na het gevecht met Joe Rogan schokte Henry Cejudo de wereld van de mixed martial arts door op 33-jarige leeftijd zijn pensionering aan te kondigen.

Volgens Henry Cejudo's manager in Ali Abdelaziz gaat zijn vechter echter nergens heen en zal hij opnieuw strijden voordat de zomer voorbij is. 'Henry heeft iedereen nu op de knieën. Ik denk niet dat hij met pensioen gaat. Je zult hem tegen de zomer zien vechten. "

Tegenstanders genoeg

Als Henry Cejudo inderdaad terugkeert om te vechten, heeft hij genoeg opties aan tegenstanders. Onder hen zijn Aljamain Sterling, Petr Yan rn Jose Aldo, met wie Cejudo aanvankelijk geconfronteerd zou worden tijdens het nu uitgestelde UFC 250-evenement.

"Khabib zegt elke keer als hij vecht, 'ik denk dat ik klaar ben'," vertelde Ali aan TMZ Sports. 'Twee weken later:' Tegen wie denk je dat ik nu moet vechten? ', Omdat deze jongens op hun hoogtepunt zijn. Henry komt in zijn bloei. Hoe ga je met pensioen in je bloei? "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws