Manager Khabib verbiedt de pers MMA-vechters te interviewen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Manager Khabib verbiedt de pers MMA-vechters te interviewen

Manager Khabib verbiedt de pers MMA-vechters te interviewen
Manager Khabib verbiedt de pers MMA-vechters te interviewen

Ali Abdelaziz, de manager van onder andere UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov zegt dat hij ESPN en TSN verbiedt zijn vechters te interviewen.

MMA-manager Ali Abdelaziz zegt dat hij ESPN en TSN verbiedt toekomstige interviews met zijn vechters die deel uitmaken van Dominance MMA te houden. ESPN is de officiële uitzendpartner van de UFC en enkele van de beste journalisten in MMA werken voor het bedrijf, waaronder Ariel Helwani.

Topsportmediakanaal TSN is in Canada en een dochteronderneming van ESPN. Enkele van de talenten van TSN zijn topjournalist Aaron Bronsteter en Robin Black, die onlangs werd genomineerd voor een Fighter’s Only-prijs als beste analist van het jaar in mixed martial arts.

Geen interviews meer

Volgens Abdelaziz, zal geen van de journalisten die voor ESPN en TSN werken, zijn klanten meer mogen interviewen. Dit komt nadat Helwani en UFC weltergewicht Gilbert Burns er maandag op Twitter in discussie raakte.

Dit nadat Helwani suggereerde dat Burns, Leon Edwards zou moeten bevechten om een ​​weltergewicht titel te krijgen. Abdelaziz was het niet eens met de suggestie van Helwani dat Burns hierna Edwards zou bevechten, en kondigde kort daarna het interviewverbod voor ESPN- en TSN-verslaggevers aan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws