MANAGER: 'Khabib Nurmagomedov heeft zijn titel niet opgegeven' MMA Nieuws
MMA Nieuws

MANAGER: 'Khabib Nurmagomedov heeft zijn titel niet opgegeven'

MANAGER: 'Khabib Nurmagomedov heeft zijn titel niet opgegeven'
MANAGER: 'Khabib Nurmagomedov heeft zijn titel niet opgegeven'

De manager van UFC kampioen Khabib Nurmagomedov beweert dat deze de UFC lichtgewicht titel niet heeft opgegeven.

Khabib Nurmagomedov kondigde zaterdag zijn pensioen aan na zijn winst op Justin Gaethje tijdens UFC 254 in Abu Dhabi. De aankondiging kwam als een grote schok voor de MMA-fans. Het was een emotionele boodschap die Khabib bracht, de dood van zijn vader was de doorslag om te stoppen.

Het lijkt er echter op dat er misschien meer aan de hand is. Volgens een tweet van Khabib's manager Ali Abdelaziz is diens UFC lichtgewicht titel niet vacant. Of dat betekent dat Khabib plotseling van gedachten is veranderd of dat hij alleen maar een schok wilde creëren, is op dit moment onduidelijk.

Twijfel over pensioen

Op twitter reageerde Abdelaziz op MMA Journalist Damon Martin, in één zin die claimde dat Conor McGregor vs. Dustin Poirier voor de vacante titel zouden moeten vechten: "de titel is niet vacant." Maar er zijn meer kapers op de kust die voor de begeerde titel willen vechten. UFC lichtgewicht Michael Chandler wil een toernooi met onder meer Tony Ferguson, Conor McGregor, Dustin Poirier en Gaethje.

Maar als wat Abdelaziz zegt waar is, dan is er geen titel om voor te vechten. Als Khabib inderdaad twijfelt over zijn pensioen dan wil de UFC dat hij dit een besluit neemt. Echter zegt Khabib zijn moeder te hebben beloofd nooit meer te vechten. Hij is een man van zijn woord, Maar als hij echt klaar is, wil de UFC dat hij zijn beslissing neemt, zodat de divisie verder kan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws