Manager Khabib: McGregor kan fluiten naar een rematch (video) Nieuws
Nieuws

Manager Khabib: McGregor kan fluiten naar een rematch (video)

Manager Khabib: McGregor kan fluiten naar een rematch (video)

Als het aan de manager van Khabib Nurmagomedov ligt dan zal een rematch tussen zijn vechter en Conor McGregor er nooit komen.

Tijdens een interview zij manager Ali Abdelaziz dat McGregor de naam van zijn vechter alleen maar gebruikt om zelf onder de aandacht te komen. Ook is bij niet bepaald onder de indruk van de fitheid en recente lichaamsopbouw van de Ier.

"Hij lijkt meer op een body builder dan een MMA-vechter, en hij moet eerst maar eens he gevecht tegen Donald Cerrone winnen, want ik hoorde dat hij (McGregor) gaat verliezen,"zegt Abdelaziz tegen TMZ.

Aandacht trekken

"Maar als UFC Baas Dana White beslist dat er een gevecht iet komen tussen Khabib en McGregor gaan wij ervoor liggen, McGregor moet stoppen met aandacht trekken. "

18 januari staat McGregor tegenover Cerrone, in een interview eerder deze week sprak McGregor hierover en dat hij klaar is voor iedereen. Ook staat hij reserve voor het gevecht tussen Khabib en Tony Ferguson mocht een van hen uitvallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws