Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Manager Khabib: ‘Gevecht met St-Pierre komt er’

Manager Khabib: ‘Gevecht met St-Pierre komt er’

UFC Kampioen George St-Pierre volgende tegenstander Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov laat de hoop voor een supergevecht tegen UFC-legende Georges St-Pierre niet varen

Ali Abdelaziz zijn manager vertelt dat hij actief werkt aan het gereed maken van een wedstrijd voor de twee in de MMA-kooi. Abdelaziz vertegenwoordigt niet alleen Khabib, maar hij is ook een goede bekende van St-Pierre en hielp deze weer in het zadel na een afwezigheid van 4 jaar.

St-Pierre vocht zijn laatste wedstrijd bij de UFC tegen Michael Bisping in 2017. St-Pierre won dat gevecht, maar hing begin 2019 zijn handschoenen op en zei: “Je moet toch eens met pensioen gaan.”

Na de zomer

Abdelaziz verklaart dat de vechters hem beiden hebben verteld dat een Khabib vs. GSP matchup een “droomgevecht” zou zijn aan beide kanten, maar het is de kunst iedereen het eens te laten worden over geld en een gewichtsklasse.

ZIE OOK >> George St-Pierre met pensioen

“Maar de gesprekken zijn gaande en er is goede hoop dat het gaat lukken,” zegt Abdelaziz. Er wordt gekeken na september en wellicht zal het gevecht in Abu Dhabi plaatsvinden.

Bekijk ook

Alistair Overeem zwaar knockout tegen Francis NGannou (video)

MMA-vechter Francis Ngannou dreigt met vertrek bij UFC

Francis Ngannou (L) in zijn wedstrijd tegen Alistair Overeem Het blijkt dat MMA-vechter Francis Ngannou ...

ROT OP: Voormalig UFC-kampioen weigert te vechten in Londen

Dat de UFC buiten Amerika haar MMA-events organiseert, betekent niet dat al haar vechters staan te springen om deel te nemen.

Ilias Bulaid februari 2020 weer in actie bij Bellator MMA

Hij maakte met succes in september zijn debuut bij het Amerikaanse Bellator MMA, de Marokkaans-Nederlandse vechter Ilias Bulaid.