Manager hint op comeback UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov MMA Nieuws
MMA Nieuws

Manager hint op comeback UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov

Manager hint op comeback UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov
Manager hint op comeback UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov

Voor de manager van UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov is het duidelijk, zijn client komt terug uit pensioen.

Khabib vocht voor het laatst in het main event van UFC 254 eind oktober, waar hij met succes zijn lichtgewicht titel verdaagde tegen Justin Gaethje. Na de wedstrijd staan de in UFC kooi gooide Khabib zijn handschoenen op het canvas en zei te stoppen met vechten.

De boodschap kwam hard aan bij de fans en sloeg in als een bom. Voor de reden van de pensionering was begrip, Khabib wilde niet meer vechten zonder zijn overleden vader en coach Abdulmanap. De carrière van de Rus eindige met een record van 29-0.

Absolute recordhouder

Vandaag twitterde Khabib's manager Ali Abdelaziz de korte boodschap 30-0. Indicerend volgens insiders dat Khabib en snelle terugkeer zal maken. Of Khabib Nurmagomedov nu weer vecht of niet, hij bezit een van de beste records in de geschiedenis van MMA.

Momenteel is hij gerangschikt als de nummer 1 pond-voor-pond vechter in de UFC. Hoe serieus de boodschap van Abdelaziz is zal moeten blijken. Wellicht dat deze te maken heeft met het officieel maken van het gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier vandaag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws