MANAGER DREIGT: 'Conor McGregor dood of een rolstoel in'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MANAGER DREIGT: ‘Conor McGregor dood of een rolstoel in’

MANAGER DREIGT: ‘Conor McGregor dood of een rolstoel in’

MANAGER DREIGT: 'Conor McGregor dood of een rolstoel in'

Als wij de bekende MMA- vechters manager Ali Abdelaziz mogen geloven zit de kans er in dat UFC ster Conor McGregor in een rolstoel belandt.

Ali Abdelaziz, die onder andere de manager is van de UFC kampioen Khabib Nurmagomedov. Zegt dat opkomend UFC vechter Khamzat Chimaev korte metten zou maken met McGregor. Abdelaziz heeft Chimaev onder zijn vleugels en een bloedhekel aan McGregor.

Ware vechtmachine

Afgelopen zaterdag tijdens UFC Vegas 11, versloeg Chimaev zijn tegenstander Gerald Meerschaert binnen 17 seconden via knock-out. Chimaev maakt een bliksem carrière mee binnen de UFC en zou alweer gepland staan voor zijn volgende gevecht binnen een aantal weken.

Chimaev werd eerder dit jaar door de UFC ingelijfd na slechts zes professionele gevechten en hij debuteerde met een indrukwekkende overwinning op John Phillips. Amper 10 dagen later versloeg hij Rhys McKee. En vestigde hij een record voor de kortste tijdspanne tussen twee UFC-overwinningen.

Dood of in een rolstoel

McGregor zou wel zin hebben in een potje knokken met Chimaev. Echter zegt Abdelaziz dat dit het einde van de Ier zou zijn. “Ik ben niet op zoek voor Khamzat om tegen een mentaal instabiele vechter te vechten. Conor McGregor is mentaal onstabiel. Ik wens hem veel succes. Khamzat zou hem vermoorden. Hij zou hem echt vermoorden, “zei Abdelaziz.

Mocht volgens Abdelaziz McGregor toch een gevecht overleven tegen Chimaev dan is de Ier gedoemd voor het leven. “Khamzat zou Conor McGregor in een rolstoel slaan en hij zou de rest van zijn leven via een rietje eten”, zei Abdelaziz. Of McGregor zich druk maakt om de opmerkingen van Abdelaziz valt te bezien. De Ier is tot nu toe niemand uit de weg gegaan.

Bekijk ook

IJS Boksen! Broer slaat broer ‘KO’: nieuwe vechtsport Ice Wars (video)

Jordan en Ben Kennedy sloegen flink op elkaar in tijdens het nieuwe vechtsport event Ice Wars

‘Niet janken!’ Deze sport is niet voor mietjes, incasseren maar…

Wellicht wel de hardste vorm van de Japanse vechtkunst

Badou Jack scoort waanzinnige KO op Hany Atiyo in Abu Dhabi (video)

Badou Jack breidde zijn huidige overwinningsreeks uit naar vier op rij gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page