Ex UFC kampioen besluit toch niet met pensioen te gaan MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ex UFC kampioen besluit toch niet met pensioen te gaan

Ex UFC kampioen besluit toch niet met pensioen te gaan
Ex UFC kampioen besluit toch niet met pensioen te gaan

Luke Rockhold heeft besloten toch maar niet met pensioen te gaan. De voormalige middengewicht kampioen van UFC vertelde dit aan ESPN.

De 35-jarige Rockhold, die in juli 2019 voor het laatst vocht wil van lichtgewicht naar het midden gewicht overstappen. Rockhold werd eerder dit jaar geopereerd om een ​​gescheurd labrum en rotatormanchet te repareren aan zijn schouder.

Rockhold zegt dat hij nog ongeveer een maand van revalidatie op zijn chirurgisch gerepareerde schouder voor de boeg heeft. Toch komt hij dus terug, "Omdat ik er zin in had", antwoordde Rockhold toen hem werd gevraagd waarom hij besloot terug te komen.

Terug de kooi in

Afgelopen juli leed Rockhold een knock-out verlies tegen Jan Blachowicz in wat zijn debuut als licht zwaargewicht was. Rockhold liep tijdens dat gevecht een gebroken kaak op. Hij kondigde aan een eind aan zijn UFC carrière te breien.

Dit besluit heeft hij klaarblijkelijk ingetrokken en gaat dus weer de UFC Kooi in. Zondag liet Rockhold doorschemeren geïnteresseerd te zijn in een rematch met Chris Weidman. Die het afgelopen weekend Omari Akhmedov versloeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws